Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kotimaa

Suvimarja Lifestyle puoti

sunnuntai, 11 lokakuun, 2015

Padasjoki on minulle tuttu mökkipaikkakunta jo vuosikymmenien ajalta ja mieleen siitä ensisijaisesti tuleekin lähinnä mökit ja maalaismaisemat. Löytyypä sieltä kuitenkin muutakin, kuten esimerkiksi Suvimarjan hurmaava lifestyle putiikki, joka tämän kesän visitiin perustella on ehdottomasti poikkeamisen arvoinen paikka! Tässä pieni esittely vinkiksi teille muillekin!

Suvimarja löytyy Padasjoen Auttoisilta, Keinuhongan tilan yhteydestä. Lahdesta ajomatka kestää reilun puoli tuntia.

SAM_8738

SAM_8736

Puotiin sisään astellessa ei voi olla ihastelematta sitä, kuinka kaunista ja tyylikästä kaikki on.

Itsestäni ainakin tuntuu, että maaseudulta löytyvät pikkuputiikit saattavat joskus olla hieman sekaisia ja vanhanaikaisia, mutta ei todellakaan tämä.

Suvimarja on raikas, nuorekas ja moderni! Vai miltä näyttää teidän silmään?

SAM_8754

Tuotteita putiikista löytyy sisustuksesta ja muista kodin tuotteista…

PicMonkey Collage5

SAM_8750

…vaatteisiin ja erilaisiin asusteisiin. Tuossa kuvassa alhaalla heti vasemmalla on muuten puodin sovituskoppi. On kyllä niin söpö etten kestä!

PicMonkey Collage8

Niin ja löytyihän puodista koirillekin omat juttunsa! <3

SAM_8740

Kaikkien tuotteiden suhteen Suvimarjassa on selkeästi panostettu laatuun, mitään krääsää ei myynnissä olevan näyttänyt.

Me tyydyimme tällä ekalla visiitillä ainoastaan hiplaamaan kaikkia näitä ihanuuksia, mutta yläkerran ruokapuolella ei itseään enää hillitsemään kyennyt!

Valikoimista täällä löytyy lähialueen tuottajilta kaiken näköistä kananmunista kahviin sekä tilan omasta lihasta siidereihin ja olueen, Ja vitsit miten ihanan näköistä täälläkin! Miksei kaikki ruokakaupat voi näyttää tältä?

Ruokakaupassa käynti on ehkä tylsintä mitä tiedän, mutta tällaisissa puitteissa sitä ostaa ruokansa oikein mielellään! Kotiin meille täältä lähti mm. lihaa, makkaraa, olutta, siideriä ja jauhojakin.

PicMonkey Collage7

SAM_8762

SAM_8758

SAM_8759

SAM_8756

Eikös vaan olekin hurmaava puoti?

Harmillisesti tämän postauksen kirjoittaminen venyi näin pitkälle syksyyn, sillä tällä hetkellä puoti on pienellä syystauolla. Suvimarjan Facebook sivuilta löysin kuitenkin tiedon, että lokakuun aikana avautuu nettipuoti ja itse myymälän ovet avataan seuraavan kerran joulukaudeksi 21.11, jolloin vietetään myös joulumarkkinoita.

Minä taidan ainakin mennä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply