Suomen suurin matkablogiyhteisö
Kotimaa

Ig Travel Thursday – This is Finland!

torstai, 7 toukokuun, 2015

 

Kotimaan matkailu – tylsää, kallista, ei kiinnosta. Aika lailla näin ajattelin aiemmin. Jotenkin kummasti sitä on tuo ajatus pikkuhiljaa alkanut kuitenkin muuttua ja iso ansio siitä kuuluu ilman muuta tämän blogin pitämiselle ja sen myötä aina uusista asioista innostumiselle sekä näkökulmien laajentumiselle. Turun saaristo, Hanko, Helsinki, Fiskars – nämä muutamana esimerkkinä siitä, missä sitä on jo vajaan vuoden aikana tullut käväistyä. Tänä vuonna tulen kotimaassa matkaamaan ainakin Tampereelle, ja Helsinkiin vielä useamman kerran. Muitakin alustavia suunnitelmia on, mutta aika näyttää miten niiden kanssa käy!

Tämä postaus on ensimmäinen Instagram Travel Thursday kirjoitukseni. Instagram Travel Thursday on aina joka kuukauden ensimmäisenä torstaina vietettävä blogitempaus, jonka tarkoituksena on vahvistaa Instagramia matkainspiraation ja -tiedon levittämiskanavana. Tempaukseen osallistuvissa postauksissa käytetään ainoastaan Instagramissa julkaistuja kuvia. Mä päätin lähteä tempaukseen mukaan esittelemällä teille alkuun inspiraatioksi parhaita Instagram otoksiani kotimaanmatkoiltani.

Tämän blogiharrastuksen myötä sitä huomaa löytävänsä itsensä nykyään Helsingistä kuukausittain. Helsingin tuomikirkko on aina yhtä hieno!

IGT3

Kesäretki Suomenlinnaan on muodostunut jo perinteeksi.

IGT4

Ihana Hanko toimii myös keväällä.

insta3

Lumoava Fiskarsin ruukkimaisema.

insta1 insta2

En pidä talvesta, mutta näissä maisemissa munkin sielu kyllä lepää! Tässä muistoja muutaman vuoden takaiselta Levin reissulta. Ja tiedoksi, että jos laskettelu, hiihtäminen ym. muut aktiviteetit ei innosta, saa viikon helposti kulumaan myös after skin merkeissä. Kokeiltu on!

IGT6IGT7

Kesämuistoja Turun saaristosta.

insta4

Loppuun vielä kesäisiä mökkimaisemia Päijänteeltä. Täällä pojatkin nauttii olostaan!

IGT1IGT2

Kyllä Suomikin on kaunis ja monipuolinen matkailumaa!

 

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Destination Unknown, Kaukokaipuu ja Veera Bianca. Lisää matkakuvia löydät Instagramista tililtäni @tuntematon_turisti.

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Katja torstai, 7 toukokuun, 2015 at 20:29

  Oi mitä Suomikuvia! Mun täytyis itsekin ryhdistäytyä myös Suomimatkailuun. Lähellä on niin hienoja paikkoja : )

  • Reply Sanna/ Tuntematon turisti lauantai, 9 toukokuun, 2015 at 16:57

   Suosittelen kyllä! Pienet kotimaan pyrähdykset ulkomaanreissujen välillä auttaa kummasti jaksamaan odotusta! 🙂 Ja vaikka mäkin kärsin ikuisesta kaukokaipuusta, on ollut kiva oppia huomaamaan, että läheltäkin voi löytää vaikka mitä hienoa ja kokemisen arvoista!

 • Reply Jenna / Journey Diary torstai, 7 toukokuun, 2015 at 20:33

  Vaikka aina tekee mieli mahdollisimman kauas, niin on tää Suomi vaan koti <3

 • Reply Annika | Travelloverblogi torstai, 7 toukokuun, 2015 at 23:21

  Ajattelen Suomesta matkailumaana samalla tavalla kuin sinä. Juu ei nappaa. Mutta nämä kuvat todistavat aivan jotain muuta. Kotikaupunkini kirkkokin vain kerta kaikkiaan on upea. Mutta jestas noita kuvia Lapista. Melkein aloin haluta sinne. Niinpä niin, en ole koskaan käynyt Lapissa. :O

  • Reply Sanna/ Tuntematon turisti lauantai, 9 toukokuun, 2015 at 17:15

   Kiva kuulla Annika! Ehkä Lappi voiskin sitten olla yksi sun ensi talven kohteista!? Mäkin olen käynyt Lapissa ainoastaan kerran, koska en tosiaan ole mitään talvi-ihmisiä eikä kesälläkään mitään hinkua ole sinne ollut. Tuo keväinen viikon reissu oli kuitenkin ihan positiivinen yllätys ja maisemat upeat. Levin lisäksi piipahdettiin myös Rovaniemellä ja joulupukkia moikkaamassa. Joskus olis kyllä kiva mennä Lappiin jouluksi.

 • Reply Jenna perjantai, 8 toukokuun, 2015 at 10:27

  Wau, ihana kotimaa <3

 • Reply satuvw sunnuntai, 10 toukokuun, 2015 at 17:03

  Nyt taisi iskeä pienoinen koti-ikävä….. Olen jo pidemmän aikaa halunnut käydä Fiskarsilla mutta siellä käynti ei ole mahtunut Suomen pikareissuihin, kiva nähdä sieltäkin muutama otos!

  • Reply Sanna/ Tuntematon turisti maanantai, 11 toukokuun, 2015 at 19:18

   Sori, ei ollut tarkoitus! 🙂 Fiskars oli kyllä huippu paikka, suosittelen! Jos haluat katsella lisää kuvia ja lukea mun ajatuksia paikasta, niin blogista löytyy ihan tuore postaus tältä keväältä.

  Leave a Reply