Suomen suurin matkablogiyhteisö
Blogihaasteet

Blogihaaste – Mitä meikkilaukussa matkalla?

lauantai, 22 marraskuun, 2014

 

Travellover blogin Annika haastoi mut mukaan blogihaasteeseen, jossa ideana on esitellä omia luottotuotteita, joita ilman reissuun ei lähdetä. Alunperin haasteen pani alulle Tämä matka blogin Anna ja Annan blogin kautta pääsetkin kätevästi linkkaamaan kaikkien haasteeseen osallistuneiden postauksiin ja löytää mahdollisesti hyviä vinkkejä reissuun kosmetiikan saralta!

Annan toive on, että tähän alkuun kirjoittais ensin hieman omasta ihotyypistä, joten tässä tietoa siitä. Mulla on aika rasvainen, mutta pintakuiva ja hieman punoittava iho. Myös mustapäitä löytyy…  Ei siis juuri kehumista tällä saralla! Tässä kohti lieneekin luontevaa ekaks käydä sitten läpi nuo ihonhoitotuotteet.

Kasvojen ja meikin puhdistukseen mulla on ollut käytössä jo monta vuotta Lancomén Galatéis Douceur puhdistusaine. Ja tätä en ihan heti vaihda.

SAM_5804

Kosteusvoiteena mulla on normisti Clarinsin Hydra-Matte lotion, mutta matkoille olen nyt ottanut mukaan Biothermin Aqua Loversin minituotteet. Kuvan paketin saa noin kympillä ja ekan kerran mulla oli pakkauksen tuotteet käytössä viime kesän Santorinin matkalla. Tykkäsin niin paljon, että menin heti ostamaan uuden tulevaa Dubain matkaa varten. Tuossa paketissa on Aquasource syväkosteuttava geeli, Aquasource Deep Serum syväkosteuttava seerumi ja Biosource kosteuttava kasvovesi. Tykkään kaikista tuotteista, mutta musta varsinkin tuo kosteusvoide rauhotti ihanasti iltasin auringossa paahtunutta ihoa ja se toimi erittäin hyvin myös meikin alla. Mulla myös usein lähtee kasvoista nahkaa aurinkolomilta kotiin palatessa, mutta tuon voiteen käytön jälkeen näin ei käynyt! Luulenpa, että kun tuo Clarins aikanaan loppuu, siirryn käyttämään tätä voidetta läpi vuoden.

SAM_5798 SAM_5805

Aurinkovoiteissa mä olen varsinkin kasvojen kohdalla alkanut satsata laatuun, sillä markettien rasvoista tulee mulle usein finnejä ja tällä iällä sitä kummasti alkaa myös kiehtoa nuo kaiken maailman ”anti-aged”.  Ja tottahan se on, että aurinko valitettavasti vanhentaa. Aurinkovoiteiden suhteen mulla ei ole mitään tiettyä merkkiä käytössä, vaan koitan etsiä niitä aina alennusmyynneistä. Tällä hetkellä kasvoille on käytössä Lancomén Génifique Sôleil voide, jonka löysin huimalla -70% alennuksella ja hyväksi on käytössä osottautunut. Tuote on myös riittoisa ja nyt taitaa olla edessä jo kolmas reissu, johon voide mukaan lähtee.

Meikkaamisen suhteen mä olen niitä ihmisiä, jotka ei mielellään vie edes roskia ilman meikkiä. (Niin kai meitä on muitakin olemassa??!) Mä siis meikkaan joka päivä ja aika lailla täydellä arsenaalilla. Reissuun mä otan aina mukaan lähes tulkoon kaikki mun meikit, joitain erikoisempia luomivärejä lukuun ottamatta. Kaupunkilomilla mä teen täyden meikin jo aamusta, rantalomilla sitten illalla syömään lähtiessä.

Meikkivoiteen mä vaihdoin syksyllä Make Up Storesta Lancomén Teint Visionnaireen. Oon tykännyt ja plussaa on korkissa oleva erillinen peitevoide sekä suojakerroin SPF 20. Lupaa myös parantaa ihoa, ja uskokaa tai älkää, mun mielestä se toimii! Silmämeikin pohjustukseen käytössä myös Lancoméa ja La Base Paupières Pro, hyvin pelittää sekin! Pohjameikin teossa ehdoton luottotuote jo monien vuosien ajan on ollut YSL:n valokynä ja sellaisena se tulee pysymään jatkossakin!

SAM_5809

Puutereissa luotan Lumeneen ja hyväksi olen todennut sekä meikki- että kivipuuterin. Aurinkolomilla mä käytän meikkivoidetta parina ekana iltana ja meikkipuuteriin vaihdan sitten kun iholla on jo hieman väriä. Aurinkopuuteria käytän läpi vuoden poskipunana ja reissussa saatan sitten sipasta vähän reilumminkin. Aurinkopuuteri mulla on Guerlainin Terrakotta.

SAM_5818

Luomiväreissä mä olen jo usean vuoden luottanut Make Up Storeen. Tuota vaaleaa laitan aina pohjalle, mustalla teen rajaukset sekä ylä- että alaluomelle. Tykkään tehdä rajauksen luomivärillä, koska siten lopputulos on pehmeämpi!

Tuon vaalean luomivärin päälle mä laitan sitten Max Factorin Wild Shadow Pencil voidemaista ruskeaa luomiväriä. Mulla on melko rasvaiset luomet ja olen todennut, että tuollaiset enemmän voidemaiset luomivärit kestävät mulla erinomaisen hyvin, myös kuumemmissa olosuhteissa. Lisäksi niillä saa siistin meikin nopeasti ja helposti. Hienoimpiin iltamenoihin teen sitten vielä Estée Lauderin vedenkestävällä Double Wear eyelinerilla rajauksen aivan ripsen tyveen ja tarvittaessa vielä näyttävämmät varjostukset tuolla mustalla luomivärillä.

Luottotuote yli kaikkien muiden ei mulla löydy meikkipussista vaan kosmetologilta ja kyse on ripsienpidennyksistä. Pidennykset mulla on ollut jo kolme vuotta putkeen ja toivottavasti mun silmät kestää niiden käyttöä vielä kauan, sillä mä en enää osaa edes ajatella elämää ilman niitä. Nuo pidennykset helpottaa mun arkea tosi paljon ja reissussa on rannallakin kivemman näkönen. Aina ennen matkaa mä käyn siis kosmetologilla ripset huoltamassa ja samalla laitetaan väri kulmiin.

Aika lailla näillä sitä mennään, niin arkena kuin reissussakin.

Seuraavaksi haastan mukaan Siveltimellä -blogin Sannan. (Tiedän, että oot reissussa, mutta olis kiva jos ehdit haasteeseen tarttumaan niin saatais vinkkejä myös ammattilaiselta! )

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sanna I Siveltimellä sunnuntai, 23 marraskuun, 2014 at 07:44

  Kiitos haasteesta! Otan sen mieluusti vastaan 🙂 Huomasinkin Annan blogissa tämän ja kiinnostuin aiheesta, koska olen ollut aikeissa tehdä vastaavantyyppisen postauksen. Nyt kun haaste on heitetty, lupaan tehdä sen aivan lähiaikoina. Kiitos kaimaseni 😉

  • Reply Sanna/ Tuntematon turisti sunnuntai, 23 marraskuun, 2014 at 12:33

   Ihanaa, että lähdet mukaan! Innolla täällä postausta jo odotetaan! 🙂

 • Reply Anna Koskela sunnuntai, 23 marraskuun, 2014 at 08:39

  Ihana kun lähdit mukaan ja toi perusteellisen postaukset olet jaksanut tehdä.

  Unohdin itse kokonaan aruinkopuuterini omasta postauksesta. Aurinkopuuterina minulla oli myös Guerlainin Terrakotta monta vuotta. Sen kansi murtui kerta toisensa jälkeen kiinnikkeistään ja lopulta valitin maahantuojalle. He lähettivät minulle sellaisen paksummalla kannella olevat version, jossa varmaan on hieman eroja tuohon alkuperäiseen värissä, mutta nyt se on kestänyt mukana hyvin. Eli kannatti reklamoida 🙂

  • Reply Sanna/ Tuntematon turisti sunnuntai, 23 marraskuun, 2014 at 12:41

   🙂 Oli kiva päästä mukaan, kiitos vielä Annikalle ja sulle! Mulla on tuon Terrakotan rasia kestänyt hyvin, mutta sama ongelma mulla on noiden Make Up Storen luomivärien kanssa. Kiitos siis vinkistä, taidanpa itsekin laittaa palautetta menemään!

 • Reply Sanna I Siveltimellä lauantai, 30 toukokuun, 2015 at 07:08

  Hey, ihmeiden aika ei ole ohitse! Sain vihdoin ja viimein vastattua haasteeseen 🙂 Löytyy blogistani 😉

 • Leave a Reply