Suomen suurin matkablogiyhteisö
Koiramatkat Kotimaa

Saariston Rengastiellä: Nauvo

keskiviikko, 17 syyskuun, 2014

Vaikka mä olinkin hyvin tietoinen siitä, että Rengastiellä Nauvossa on kaikkein eniten ”kaikkea”, piipahdettiin me täällä vain pikaisesti ja vasta kotiin paluumatkalla. Tämä siksi, että tällä kertaa me haluttiin kierrellä pääosin rauhallisemmissa paikoissa, kun ekaa kertaa poikien kanssa matkassa oltiin. Vaikka Nauvon pysähdys olikin vain pikainen visiitti, sai se meidät vakuuttumaan siitä, että tämä on se mesta, johon me saaristoon vielä palataan!

Korppoon ja Houtskarin jälkeen Nauvon vierasvenesatamaan tullessa, on fiilis heti ihan erilainen. Ranta, paljon kauppoja, ihania ravintoloita; ja paljon enemmän kuin kahdessa edellisessä yhteensä! Mä ajattelin välittömästi, että tänne me vielä joskus tullaan ilman poikia kavereiden kanssa viikonlopuksi syömään, juomaan ja kesää sekä upeaa saaristomaisemaa juhlistamaan! Vai mitä ootte mieltä näistä maisemista? Kyllä täällä kelpais terassilla ja rannalla kuohujuoman kanssa istuskella!

SAM_4464

SAM_4465

SAM_4470

SAM_4471

SAM_4468

SAM_4463

SAM_4466

SAM_4467

SAM_4475

SAM_4476

SAM_4461

SAM_4474

Jos ei ens kesänä, niin sitten ihan viimeistään seuraavana; me palataan tänne! Majoituskin on jo valmiiksi katsottuna, sillä Mondosta mä bongasin viehättävän majatalo Martan, joka sijaitsee ihan tässä sataman vieressä. Tulevia kesiä odotellen!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenni / Globe Called Home perjantai, 26 syyskuun, 2014 at 02:10

    Tuo Nauvo on ihana! Mulla on bucket listillä saariston rengastien pyöräily, en ole koskaan kiertänyt sitä, mutta Nauvossa sentään olen käynyt purkkarilla ja vierasvenesatamassa yöpynyt.

    • Reply Sanna/ Tuntematon turisti sunnuntai, 28 syyskuun, 2014 at 18:55

      Näin on 🙂 Vaikka mä en todella ole mitenkään sporttinen ihminen, alkoi muakin tällä reissulla kummasti kiehtoa tuo rengastien läpi pyöräily! Siinä olis varmasti ihan oma tunnelmansa 🙂

    Leave a Reply