Suomen suurin matkablogiyhteisö

Cumulus Turku: Älkää viekö lapsia tänne!

Turun Cumulus yritti grillata sekä meidät että muut seurueemme jäsenet elävältä. Kaksi yötä hotellissa oli kaksi yötä liian paljon. Jos olette kiinnostuneita nukkumisesta tai haluatte lapsenne nukkuvan, älkää missään tapauksessa menkö tänne.

Kokonaisarvosana: 5
– Nukkuminen: 4 (huoneissa +30 astetta sekä päivällä että yöllä)
– Huone: 5 (todella ahdas 2 lapsen kanssa, lattialämmitys täysillä kylpyhuoneessa)
– Liikkuvuus: 5 (ainoastaan 1 hissi, johon tuplarattaat eivät mahdu)
– Palvelu: 8 (ystävällinen henkilökunta)
– Sijainti: 8 (keskustan välittömässä tuntumassa)

Ilmastointi: Ei
Perhehuoneita: Ei
Leikkihuone: On
Lastenruokien lämmitysmahdollisuus: Aamupalalla kyllä, muuten ei
Uima-allas: Ei
Muuta lapsille:
– Oma osio aamiaispöydässä, jossa omat ruokailuvälineet, kuitenkin valitettavasti vain makeaa tarjolla
– Respasta voi lainata satukirjoja ja lautapelejä
– Huoneessa potta taaperolle

Menisimmekö uudelleen? Emme.

Hikisen ajomatkan jälkeen en malttanut odottaa kylmään suihkuun pääsyä ja viileän hotellihuoneen nautintoa. Heti kun avasin huoneen oven, kuumuus iski lamauttavana vastaan. ”Ei ilmastointia?! Jumalauta!” olivat ensimmäiset sanat, jotka pääsivät. Huoneessa oli 31 astetta lämmintä. Koko ajan. Mikään ei auttanut. Ei edes huoneen vaihto.

Lisäksi lattialämmitys porotti vessassa täysillä, mikä oli aivan täyttä hulluutta. Kävin kysymässä respasta, josko lämmitystä saisi pienemmälle. Ei saanut. Olivat kuulemma useasti valittaneet asiasta, mutta lämpöä ei ollut suostuttu pienentämään. Pelättiin kosteusvaurioita.

Yöllä ei saanut nukuttua, koska kuumuus oli tappava. Kaikki olivat kärttyisiä ja kukaan ei halunnut edes ajatella huoneeseen menemistä. Kaikki unet olivat ihan yhtä helvettiä. Kun pääsimme kotiin reissulta olin niin rättiväsynyt, että olisin halunnut lahdata puolet kotikylän asukkaista. Tältä keikalta ei jäänyt mieleen mitään muuta.

Ei ikinä uudestaan.

P.s. Hotellin leikkihuone oli onneksi ihan kiva ja hieman viileämpi välillä kuin huone.

Tähän ängettiin vielä vauvansänky.

Tähän ängettiin vielä vauvansänky.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply lena 11.8.2014 at 10:50

  Kiitos rehellisestä postauksesta! Tykkään lukea hotelli-juttuja blogeista ja varsinkin rehellisiä sellaisia.

  • Reply Trippertrapper 12.8.2014 at 15:26

   En oikein osaa tehdä muunlaisia kuin umpirehellisiä postauksia – hyvässä ja pahassa, joten ole hyvä. Ja kiva kuulla, jos jutusta on ollut hyötyä. Nämä kokemukset jäävät yleensä selkärankaan asumaan 🙂

 • Reply Kthetraveller 11.8.2014 at 10:59

  Huoh, aika paha juttu, mutta niin ”ymmärrettävää” tuolta ketjulta. Yhden kerran eksyin syömään Cumuluksen ravintolassa ja jo se riitti. Tapahtumasta on pitkä aika mutta siitä lähtien olen karttanut ko. ketjua kaikilta puolin ja tämä postaus vain oli vahvistus sille mielikuvalle mikä minulla Cumuluksesta jo oli. Surullista.

  • Reply Trippertrapper 12.8.2014 at 15:29

   Ei ollut hauskaa ei. Ei tullut mieleenkään, että tässä meidän maailmankolkassa voisi vielä ilmastointi puuttua ja että lattialämmitystä pidetään kesällä täysillä. Tosin toinen vieras oli soittanut ilmastoinnista ja hänelle oli kerrottu, että sellainen löytyy. Eli tässä olisi varmaan mikään auttanut. Harmi, että teilläkin on ollut samantyyppisiä kokemuksia 🙁

 • Reply ananas2go 17.8.2014 at 00:57

  Hei, blogissani on kysymyshaaste sinulle

 • Reply Piiroinen Anne 28.1.2015 at 09:30

  Ei ole hauska paikka myöskään aikuiselle. Saavuimme kyseiseen hotelliin Vappuaattona 2014 puolenyön jälkeen. Hikisen lavatanssi-illan jälkeen mielessä siinteli raikastava suihku ja pehmeä vuode. Vettä kyllä riitti, mutta suihkuvaahto aivan loppu.No eipä olla turhan tarkkoja siis peseydytään shampoolla. Siispä siitä painamisen tulos taas aivan puhdas nolla,ei henkäystäkään. Takan mukava ilta,eipä tässä nyt viitsisi hermostua,siispä pois suihkusta ja irroittelemaan edes ripsiväriä käsisaippualla. Samanlainen muoviputki seinällä ja yhtä tyhjä kuin muutkin. Vilkaisu kelloon,mennään siis aamupuolen yötä ,joten kömmin sänkyyn respan sijasta, jotenkin hieman tuhtuneena jopa. Amulla poislähtiessä kommentti respan tytölle huoneen puutteista ja myös maininta lattian likaisuudesta ei kirvoittanut anteeksipyyntöä tai muuta korvausta. Paljon maailmalla ja kotimaassa hotelleissa yöpyneenä ei vastaavaa ole tullut vastaan.Onneksi kaikki maailman muut hotellit huolehtivat asiakkaistaan pienten shampoo pullojen muodossa, sillä jos joskus elämässäni vielä joudun pakosta turvautumaan Cumuluksen palveluihin kannan niitä mukanani.

 • Leave a Reply