Suomen suurin matkablogiyhteisö

Päiväretki Sesimbraan – Häämatkailu osa 10

Viimeisiä postauksia viedään häämatkamme osalta 🙂

Oli Troia-osuuden toisiksi viimeinen kokonainen päivä ja mietimme, mihin voisimme vielä mennä tutustumaan. Olimme useaan kertaan kuulleet mainittavan pienen kaupungin nimeltä Sesimbra ja lyhyen googlauksen tuloksena olimme vakuuttuneet siitä, että tämä paikka olisi juuri sopivan rento vierailukohde.

Otimme taksin alle Setubalista, matka-aika noin 45min ja maksoi noin 50€. Tulimme kyllä bussilla pois, sillä aikataulut osuivat yksiin, ja ne liput maksoivat noin 3€ samalla matka-ajalla…

Päästyämme perille edessämme aukeni rantabulevardi. Oli selvää, että olimme tulleet erittäin suosittuun rantalomakohteeseen. Ympärillä oli todella paljon turisteja, suurin osa portugalilaisia ja espanjalaisia. Kenelläkään ei ollut kiire minnekään ja ihmiset olivat lomatunnelmissa. Siihen mekin osasimme hyvin samaistua.

Tutustuimme jalkaisin rantabulevardiin sekä muuhun kaupunkiin, pysähdyimme lounaalle tai muuten vaan yksille katselemaan ihmisiä. Ei ollut kiire minnekään. Tuntui ihanan rennolta. Ranta oli to-della täysi, joten tyydyimme ihailemaan merta hieman kauempaa. Tosin emme kyllä olleet ottaneet uimakamoja muutenkaan mukaan eli ei haitannut.

Drinksuiluun ja syömiseen lämmin suositus Oltre Bariin.

En tiedä, menisinkö Sesimbraan uudestaan – kyseessä on kuitenkin todella pieni paikka – mutta juuri siihen päivään ja hetkeen, kaupunki tarjosi sopivasti ”tekemistä”.

Kaikki muut häämatka-tekstit löytyvät Häämatka-kategorian alta.

Voit seurata matkojani lähemmin:

instagram // Blogit.fi // Bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply