Suomen suurin matkablogiyhteisö

Stockholm photo diary

Viime viikolla vietin kaksi ihanaa päivää yksin Tukholmassa! Tiedättekö, kuinka joskus sitä vain kaipaa täysin omaa aikaa? Nyt mulla oli sellainen tunne ja hetken pohdittuani päätin lähteä, että pieni reissu Tukholmaan on on juuri sitä, mitä tarvitsen. Ja näin jälkikäteen tuntuu, että olin oikeassa! Joten ei muuta kuin lennot varaukseen ja katselemaan hotelleita. Jostain syystä viime vuosina on aina tullut mentyä Nordic Light -hotelliin, ja vaikka se onkin aina palvellut tarkoitustaan, halusin tällä kertaa mennä johonkin, missä en ollut vielä käynyt. Johonkin, missä voisin tehdä itse muistot ja kokea jotain uutta. Lisäksi pientä hemmottelun kaipuuta oli mielessä, joten varaukseen meni pieni yhden hengen huone Hotel Diplomatista. Joskus sitä vain tarvitsee jotain ekstraa. Kirjoitin hotellikokemustastani enemmänkin.

Tajusin tällä reissulla, että siitä on liian monta vuotta kun olen viimeksi matkustanut yksin. Pari päivää riitti oikein hyvin sisäisen rentouden saavuttamiseen. Jälleen kerran on todettava, että Tukholma on valloittava kaupunki, ja erityisesti näin kesällä niin kaunis! Tack!

Voit seurata matkojani lähemmin:

instagram // Blogit.fi // Bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply