Suomen suurin matkablogiyhteisö

Outlet-ostoksilla Barcelonassa – La Roca Village

Sen jäkeen kun kävin ensimmäisen kerran New Yorkin reissun yhteydessä Woodburyn outletissa (tähän mennessä heittämällä paras outlet, jossa olen käynyt!), oon mahdollisuuksien mukaan ollut kiinnostunut vierailemaan vastaavissa paikoissa muualla. Joten googlaillessani Barcelonaa ja tekemistä siellä, kiinnostuin, kun huomasin, että tähänkin reissuun pystyisi yhdistämään visiitin edullisempien designer-ostosten luokse.

Noin 45 minuutin bussimatkan päässä Barcan keskustasta sijaitsee La Roca Village. Sinne pääsisi julkisilla kikkailemalla mutta me oltiin mukavuudenhaluisia ja valittiin helpoin tapa: Shopping Express eli outletin virallinen bussikuljetus keskustasta pääovien eteen ja takaisin. Ostin liput etukäteen heidän nettisivuiltaan suoraan 20€/aikuinen/menopaluu. Samalla piti valita lähtö- ja paluuajat sekä miltä noukkimispysäkiltä haluaa kyytiin. Me lähdimme klo 9 ja otimme paluun klo 15 bussiin. Mukaan bussiin kipusimme Passeig de Gracian lähtöpysäkiltä – eli metrolla Placa de Catalunyan pysäkille ja siitä parin minuutin kävely.

Tykkäsin paikasta sen kompaktin koon vuoksi. Meillä meni noin 4 tuntia meitä kiinnostavien kauppojen kiertämiseen ja tunti jäi aikaa lounastamiseen. Omiksi suosikeiksi nousivat Furla, Calvin Klein, Ray Ban ja Villeroy & Boch. Tuolta viimeiseksi mainitusta olisin voinut ostaa vaikka mitä! Harmillisesti en ollut varautunut matkalaukulla, jolla voisi roudata astioita Suomeen 😀

Ulkona oli yli +30 astetta, mutta ei se hirveästi shoppailua hidastanut. Sopivasti löytöjä mukaan ostettuina ja paljon sisäisen materialistin tarpeiden tyydyttämistä, kun pääsi hipsuttamaan kauppojen tarjontaa. Ja tosiaan takaisin kaupungissa oltiin siinä ennen klo 16 eli vielä ehti loppu päivän vielä puuhailla muita juttuja.

To sum it up: jos tykkää shoppailusta, designer-merkeistä ja on kiinnostunut tekemään puolikkaan päiväretken pois Barcasta, suosittelen ehdottomasti La Roca Villagea! Muusta matkastamme voi lukea lisää täältä.

Voit seurata matkojani lähemmin:

instagram // Blogit.fi // Bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply