Suomen suurin matkablogiyhteisö

Huomenta (cafe) Brooklynista!

Olipa kerran mies, joka tavallisesta poiketen meni töihin lauantaiaamuna jättäen naisen yksin huolehtimaan itsestään. Naiselle tuli nälkä, joten hän päätti tarjota itselleen aamupalaa, koska hän oli liian laiska tehdäkseen itse mitään. Sen pituinen se.

***

Tänä aamuna herättyäni otin pienen aamulenkin ja kävelin Brooklyn Cafe & Bakeryyn. Olin jo vähän puntaroinut, josko olisin vielä laiskempi ja tilaisin herkut Woltin kautta, mutta onneksi tulin järkiini ja käytin omia jalkojani. Tietäen itseni olisin iskenyt kotiinkuljetukseen vielä enemmän leivoksia, koska ”jos kerran maksaa kotiinkuljetuksesta niin tuokoon sitten kunnolla”…

Kahvila avaa ovensa lauantaisin klo 9 ja olin itse tilaamassa aamupalaani jo noin 9.05. Siellä oli silloin vain yksi asiakas nauttimassa todennäköisesti aamukahviaan. Ihanan rauhallista ja ympärillä leijui useita herkullisia tuoksuja. Kahvilaahan pitävät new yorkilaiset siskokset, joten helpommalla pääsee, jos asioi englanniksi.

Jälleen kerran tahdonvoimani mitattiin, kun pääsin tiskille ja näin siinä kaikkea sellaista, mitä mun ei todellakaan pitänyt ostaa, kuten kuppikakkuja (cup cakesia / upgradettuja muffinsseja/ millä kukin niitä haluaa kutsua). Onneksi olin vahva ja tilasin vain ne, mitä olin etukäteen suunnitellut: smoothien ja annoksen vohveleita. Tiskillä näin kyltin valmiiksirakennetusta aamupalasta, jonka olisi saanut 14 eurolla, mutta vohvelit eivät kuuluneet siihen, joten pidin pääni ja otin omani: vohveli 6,50€ (jos olisi ottanut vohvelin kahvilla, sen olisi saanut 8eurolla, mutta kun en juo kahvia niin tämä ei houkutellut) ja smoothie 5,10€. Vähän taas kirpaisi mutta toisaalta laiskalla ihmisellä, jolla on pakkomielle saada vohveleita, ei ole varaa valittaa!

Ja oli muuten hyvää. Kaikki! Ensi kerralla pakko kyllä ottaa myös jotain muuta. Enemmän!

Voit seurata matkojani lähemmin:

instagram // Bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply