Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vihdoinkin KUUMA!

Albertinkatu 6:ssa on kahvila nimeltä KUUMA. Varmastikin monet avotoastien ja instagrammattavien kahvilakokemusten perässä juoksijat ovat tästä paikasta erittäin tietoisia jo. Kahvilassa on ehkä hieman hipsterivibat mutta erittäin viihtyisä ja kodikas tunnelma.

Olen itse käynyt kahvilan ovilla jo kahdesti ennen kuin varsinaisesti pääsin tilaamaan ja maistamaan herkkuja. Ensimmäisellä kerralla olimme liikkeellä lauantaina. Paikka aukeaa klo 10, olimme paikalla ehkä 10.05 ja jonot olivat melkein ulos asti. Emme jääneet silloin yrittämään. Toisen kerran olimme liikkeellä maanantaiaamuna. Olin selvittänyt, että kahvila aukeaa klo 8 arkisin ja olimmekin silloin mestoilla – tosin jos olisin lukenut hieman tarkemmin, olisin huomannut, ettei paikka ole auki maananaisin ollenkaan… Joten tässä sitä nyt ollaan: tavallisena tiistaiaamuna etätyöpäivää viettämässä. Onneksi asumme noin 10min kävelymatkan päässä, joten kahvilaan pääseminen ei ollut vaikeaa ja olinkin nurkilla jo vähän ennen kahdeksaa. Klo 8.09 kaikki pienet pöydät olivat jo täynnä ja porukkaa kuitenkin oli vielä jonossa, mutta klo 9 mennessä olivat jo osa seurueista valmiita ja seuraavat pääsivät istumaan.

Tarjolla KUUMAssa on koko päivän kestävä aamupala 16€:n hintaan.  Siihen sisältyy avocadotoast tai croissant + smoothie tai chiasiemenpuuro tai jugurtti hunajalla ja granolalla + mehu + kahvi tai tee. Tämän lisäksi erilliseltä listalta pystyi tilaamaan tuotteita yksittäisesti. Otin suosiolla valmiiksi kootun aamupalakombon avotoastilla, jugurttisetillä ja teellä (mehun osalta sai valita omena tai omena-sitruuna-inkivääri). Ehkä vähän suolainen hinta arkiaamupalasta, mutta toisaalta listalla olevia tuotteita ei saa oikein mistään kahvilasta kovinkaan edullisesti eli suhteessa hyvän hintainen. Esimerkiksi Healthinkissa 16€ saa smoothie bowlin ja avotoastin eikä muuta. Ruoka tilattiin tiskiltä mutta tuotiin niiden valmistuttua pöytään. Tämän lisäksi henkilökunta oli äärimmäisen ystävällisiä ja palvelu ainakin omaan makuuni erittäin hyvä. Hyvillä mielin maksoin tuon summan tästä kokemuksesta.

Sitten jos mennään itse ruokiin: kaikki oli erinomaisen hyvää! Pieni henkilökohtainen huomio kuitenkin oli se, että valitsemassani mehussa oli ehkä hippasen liika inkivääriä omaan makuuni. Mutta itsepähän valitsin sen mehun tietäen, etten ole inkiväärin isoin ystävä 😀

Kuulin sivukorvalla, että kahvila KUUMA on lomalla koko heinäkuun eli ainakin itseni kannalta hyvä, että tulin nyt enkä esim. omalla kesälomallani!

Voit seurata matkojani lähemmin:

instagram // Blogit.fi // Bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply