Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pitkä viikonloppu Indonesiassa

Australiasta palattuamme päätimme kokeilla Singaporesta pitkää viikonloppua Indonesian puolelle. Meidän harmiksemme monella muulla oli sama ajatus, koska olimme liikkeellä tapaninpäivänä. Saimme kuitenkin lauttaliput ostettua ja suuntasimme kohti Batamin saarta. Mistään paratiisista ei ole kysymys, mutta nämä lähisaaret ovat oiva tapa päästä karkuun suurkaupungin sykettä.

Olimme valinneet täysihoidolla resortin, joka oli ihan virkistävää vaihtelua. Vietimme resortilla puolikkaan päivän ja yhden kokonaisen päivän eli kaksi yötä. Tämä aika riitti meille erinomaisesti rentoutumiseen. Hotelli oli positiivinen yllätys ja sen sijainti keskellä ”viidakkomaista” metsää oli ihana. Puissa kiipeilevät apinat oli ehdottomasti bonus 😀

Batamillakin pääsi Indonesian tunnelmaan kiinni.

Säidenkin kanssa kävi tuuri. Vettä ei satanut laisinkaan ja aurinko paistoi. Ei ihan itsestäänselvää sadekauden aikaan.

Laskuvesi paljasti rahtilaivojen jäljiltä tervaa ja muuta roskaa. Indonesia kärsii kovasti ihmisten aiheuttamista saasteista ja roskaamisesta.

Resortti oli valtava kokonaisuus. Kolme ravintolaa, baari/yökerho ja suuret allasalueet.

Huoneeseemme käveltiin pitkiä käytäviä pitkin. Autokyydin huoneeseen tai huoneesta pois sai niin halutessaan.

Tosiaan apinoita oli paikalla riittämiin, mistä olin kovin innoissani 😀

Kokemus oli oikein mukava ja rentouttava. Mitään paratiisisaarta ei Singaporen edustalta löydä, mutta siitä olimme tietoisia. Toinen mukava vaihtoehto irtiottoon on Sentosan saari, johon voi Singaporesta kävellä siltaa pitkin. Universal stuodiolla ja muilla härpäkkeillä varattu huvittelusaari on myös oiva tapa viettää pitkää viikonloppua. Sentosa on täynä resortteja ja hotelleja mistä voi valita mieleisensä.

Previous Post

No Comments

Leave a Reply