Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vuosi alkuun kotimaan matkailulla

Uusi vuosi ja uudet matkasuunnitelmat.

Tänä vuonna on hieman paremmat edellytykset matkailulle kuin parina edeltävänä vuonna, ja olenkin koko ajan etsimässä sopivia ajankohtia jonkinlaisille reissuille kuluvan vuoden ajalle. Tarkoituksena olisi tehdä ainakin yksi vähintään viikonloppu reissu kotimaassa, sekä jos vain aikataulu joustaa sen verran, yksi tai kaksi pitkää viikonloppureissua Eurooppaan.

Vuoden ensimmäinen reissu koittaakin jo ensi viikolla, kun suuntaan autoni nokan Mänttä-Vilppulan kautta Tampereelle. Reissu tulee olemaan yksi näistä tänä vuonna suunnittelemistani yli yön reissuista ja tällä reissulla olisi ajatuksena ehkä tutustua myös tarkemmin Mäntän matkailutarjontaan, sillä olen miettinyt sitä monesti kaupungissa vieraillessani, mutta vielä tähän mennessä en ole ikinä siihen vaiheeseen päässyt.

Tampereen päässä suunnitelmat ovat oikeastaan täysin auki ja ainut varma asia on se, että käyn katsomassa serkkuni lukion teatteri diplomi esityksen ja mahdollisesti jos vain aikataulu antaa myöden tulen jonkin verran kiertelemään kaupungilla valokuvaamassa sekä tekemässä joitain mahdollisia ostoksia.

Tähän reissuun tulen varmasti palaamaan myöhemmin täälä blogissa sekä tietenkin avaamaan tulevia matkasuunnitelmia heti kun jotain konkreettisempaa on tiedossa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply