Suomen suurin matkablogiyhteisö

New york state of mind

Noin kahden vuoden päästä olisi haaveissa päivitellä teille tänne matkakokemuksia ensimmäiseltä USA:n reissulta, jota ollaan jo satunaisesti suunnittelemassa. Tarkempien suunnitelmien tekoa odotellaan siihen pisteeseen että reissulle omistettu matkapäiväkirja tarttuu jossain muodossa mukaan jollain shoppailu reissulla, mutta siihen asti pysytään pelkästään taustatyön parissa ja googlaillaan erilaisia tietoja suunnitelmista tai ideoista mitä reissua varten putkahtaa mieleen.

Jos teillä on ehdottaa jotain hyviä sivustoja tai tapoja kasata jonkinlaista suunnitelmaa tuonne isoon omenaan, niin niitä otetaan mieluusti vastaan ja lähempänä olisi minulla ajatuksena kirjoitella paljon tarkemmin myös siitä että mitä olen suunnitellut reissuni varalle, samaten kuin myös vähän budjetti asiaa ynnä muuta reissuun kuuluvaa settiä.

Ennen tuota toivon mukaan palataan jonkinlaisten reissupostausten parissa ja jos ei muuten niin toivon mukaan matkamessuista olisi tulossa jotain postausta, sillä muutaman vuoden tauon jälkeen olisi mukava vierailla taas messuillakin ja katsoa että mitä kivaa sieltä löytyisi, nyt kun messuja saa kierreltyä vähän paremmin omaan tahtiin kun edeltävät messureissut on tullut tehtyä opiskelijana.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply