Suomen suurin matkablogiyhteisö

Soolomatkailu ja Lontoo päivä 1

Lontoon reissuni oli ensimmäinen matkani, jonka tein täysin yksin. Tätä ennemmin en ole matkustanut yksin ulkomaille ja ajattelinkin että nyt reilu parikymppisenä on viimeinkin aika tehdä ensimmäinen sooloreissuni.

Reissusta toivoin mukavaa ja rentouttavaa ominpäin menoa ilman stressiä siitä, että pitäisi mennä jonkin muun aikataulun mukaan tai käydä syömässä jossain, missä ei välttämättä haluaisi itse käydä syömässä. Tai että ei voi istuskella jossain kahvilassa niin pitkään kuin haluaa tai kiertää vaikka kahta kauppaa päivässä sen sijaan, että nuohoaisi yhden koko päivän kaupoilla. Myös mahdollisuus valita sen, että jättäisi kaikki perus turistinähtävyydet välistä ja vain kiertelisi kaupungilla oman mielensä mukaan. Kuitenkin pidemmittä puheitta siirrytääs ensimmäisen matkapäivän pariin.

Alunperin lentoni piti lähteä viideltä iltapäivällä, mutta yllättävistä talvisista olosuhteista johtuen, Finnair siirsi lentoani ensin 17.40 ja noin puolisen tuntia tämän jälkeen lento siirtyi taas tällä kertaa 17.25. Lopulta en oikeastaan edes tiedä, monelta koneemme renkaat irtosivat Helsinki-Vantaan kiitoradan asfaltilta, mutta pääsimme perille onneksi.

Lontooseen päästessäni suuntasin ensimmäisenä passintarkastuksista ja muista päästessäni Heathrow:n M&S:iin ostamaan jotain illallista itselleni. Tämän jälkeen suuntaisinkin lippuautomaateille ja päädyin ostamaan itselleni oyster cardin, joka oli loppupeleissä hyvä päätös, sillä käytinkin oletettua enemmän metroa lontoossa ollessani, vaikka myös kävellen tuli liikuttua paljon.

Päästessäni Bayswaterin metroasemalle, otin google mapsin avukseni ja suunnistin hotellilleni. Hotelli huoneeni oli todella pieni ja ensimmäisen yön yhtä lämmin kuin pakkanen : /

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply