Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mitä pakkaan Lontooseen?

Huomenna koittaa viimeinkin se päivä, kun pitkään odotettu reissu on viimeinkin alkamassa. Reissuun päädyin loppupeleissä lähtemään pelkällä repulla, sillä en kokenut tarpeelliseksi maksaa ylimääräistä 20€ siitä, että saisin yhden laukun ruumaan puoli tyhjänä. Toisaalta koin omalla tavallaan haasteellisena päätökseni lähteä matkaan pelkällä käsimatkatavaralla, sillä olen todella hyvä ylipakkaaja ja käsite ”minimalistisuus” on minulle usein yhtä tuttu kuin heprea.

Kuitenkin tiedän, että Lontoossa on mm. Primark, josta saan tarvittaessa käytyä shoppailemassa vaatteita halvallakin, uskalsin haastaa itseni pakkaamaan mahdollisimman vähän tavaraa mukaan. Oman pakkausprojektini aloitin sillä, että mietin mitä tarvitsen mukaan ja pyrin karsimaan tuosta määrästä vieläkin pois. Loppupeleissä minulle ei jäänytkään oikeastaan monta asiaa pakattavaksi ja onkin mielenkiintoista nähdä, mentiinkö jo liiankin minimalistiselle linjalle. Kuitenkin reissuissa on aina mahdollisuus myös nyrkkipyykin pesuun, joten välttämättä tiettyjä vaatekappaleita ei tarvitse miljoonaa matkaan.

Loppupeleissä pakkauslistani näytti seuraavanlaiselta:

 • Pari varakenkiä
 • 2x vaihtosukat / alushousut / rintaliivit
 • Vaihto t-paita
 • Vaihto toppi
 • 1x pitkähiainen
 • Kameralaukku (canon eos 300 / Lisä filmi / 12-50mm / varamuistarit)
 • Laturit (kamera / puhelin / fitbit / adapteri)
 • Matkapäiväkirja & kynät
 • Pesuaineet & Meikit (suihkugeeli / shamppoo / luomiväri / meikkivoide / concealer / luomiväri / huulipuna / hammastahna & harja)
 • Passi
 • Päiväreppu
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply