Suomen suurin matkablogiyhteisö

Travel bucketlist

Kaikilla joita reissukärpänen on päässyt puremaan, on varmasti oma listansa maista ja paikoista joissa haluaisi vierailla.

Tällä viikolla ajattelinkin jakaa teidän kanssanne oman travel bucketlistini, ennen kuin hypätään parin viikon päässä siintävän Lontoon matkan valmisteluihin ja suunnitteluihin. Maat ja paikat eivät ole missään tarkassa järjestyksessä, sillä en ole tarkemmin suunnitellut että minne sitä tullaan tulevaisuudessa suuntaamaan.

1. USA

Jenkkilä on yksi maa, joka on minua kiehtonut jo useamman vuoden ajan. Jos joskus tulee mahdollisuus päästä tuonne atlantin toiselle puolelle, haluaisin ainakin vierailla New Yorkissa sekä Los Angelesissa.

New yorkissa minua viehättää kaupungin vilinä, sekä myös olisi mielenkiintoista vierailla ground zerolla. Myös broadwaylla vieraileminen ja jonkin musikaalin näkeminen olisi haaveissa, joten varmasti aikani tulisi kulumaan todella hyvin tässä isossa kaupungissa.

2. Saksa

Saksa viehättää minua kielen ja kulttuurin puolesta ja olisikin hienoa päästä matkaamaan ja näkemään mitä kaupungilla on tarjota.

3. Norja

Norjan maisemat olisivat mahtavat päästä näkemään livenä, sillä olen nähnyt niin monia hienoja kuvia norjasta. Myös kieli on todella mielenkiintoista kuunneltavaa.

4. Australia

Aussit ovat myös olleet jo useamman vuoden matkustushaave listalla, aksentin ja maan monipuolisuuden vuoksi. Jos joskus ausseihin pääsen, haluan todellakin vierailla Bondi beachilla.

5. Portugal

Portugal on varmaankin uusin lisäys haavelistalle. Tutustuttuani erääseen portugalilaiseen sekä nähdessäni kuvia maasta, on portugal voittanut paikkansa tällä listalla.

Mitä teidän matkahaavelistalta löytyy? Onko teillä suositella jotain näistä paikoista mitä omalta listaltani löytyy?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply