Suomen suurin matkablogiyhteisö

Been

Ennen kuin ensi viikolla sukelletaan Turkin auringon alle, haluaisin kertoa nopeasti been nimisestä sovelluksesta.

Olen käyttänyt sovellusta jo muutaman vuoden ajan, siitä saakka, kun törmäsin iihen ensimmäisen kerran jossain blogissa tai youtubessa.

Sovelluksessa pidän siitä, että heti ensimmäisenä on nähtävillä maailman kartta, johon sovellus merkitsee oranssilla ne maat, missä on tullut vierailtua, ja ainakin itseäni tämä inspiroi ehkä vähän enemmän kuin kartan alta löytyvä listaus.

Kartan alapuolella sovellus näyttääkin prosentuaalisesti sen, miten ison osan maailmasta on nähnyt.

Tämän jälkeen sovellus antaa maanosa listauksen, sekä prosentuaalisen luvun siitä, miten paljon kyseisestä maanosasta on nähnyt ja tämän jälkeen sovellus listaa maat, joissa on merkinnyt vierailleensa.

 

Vierailtuja maita lisätessä, sovellus antaa samanlaisen maanosalistan, kuin minkä näkee sovelluksen avatessaan, mutta nyt lisänä on myös aakkosellisessa listauksessa maat, jotka sijaitsevat kyseisessä maanosassa ja oikeasta laidasta saakin merkata ns. rastin ruutuun, niiden maiden kohdalle joissa on tullut vierailtua.

Käytättekö te kyseistä sovellusta ja jos niin mikä on teidän mielipiteenne?

Itse olen nyt päättänyt ottaa tavoitteekseni tuoda kaikki prosenttiluvut mahdollisimman lähelle 100% vuosien saatossa ja tarkoituksena olisi tyhjätä listaa mahdollisesti maanosittain, mutta elämästä kun ei ikinä tiedä, voi listalta tulla merkattua maita nähdyksi semmoisessa järjestyksessä mitä ei ikinä uskoisi tapahtuvankaan.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply