Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pesäpallokauden päätösristeily & Viro 2014

Vuosien 2012 ja 2015 välillä vietin yllättävän monta iltaa paikallisella pesäpallostadionilla seuraamassa kansallispeliämme. Ensimmäinen kesä meni oikeastaan siihen, että oppi ymmärtämään kaikkea sitä, mitä kentällä tapahtuu, mutta muutaman pelin jälkeen alkoi jotain selkoa sääntöihin ja huutoihin ynnä muihin sellaisiin tulemaan ja pelin seuraamisesta tuli myös todella mukavaa.

Vuosien varrella myös muilta pelikentiltä tuli itsensä löydettyä ja kaukaisin reissu suuntautuikin Jyväskylään finaalipeleihin, joiden jälkeen palattiinkin vielä yhden pelin verran kotikentälle seuraamaan peliä ja samalla myös juhlimaan suomenmestaruutta.

Vuosittain pesäpalloliitto järjestää kauden päättymisen jälkeen Pesäpallokauden päätösristeilyn, jonka aikana palkitaan vuoden aikana ansioituneita pelaajia ja taustajoukkoja.

2014 suuntasin itsekkin kyseiselle risteilylle. Risteily oli päivä tallinnassa risteily, ja päädyimmekin äitini kanssa käymään maissa muutaman tunnin ajan. Koska aikamme Tallinnassa oli todella rajallinen, emme valitettavasti kerenneet odottamaan mm. pull&bear:in aukeamista, mutta päädyimmekin vain kuljeksimaan ympäri tallinnaa.

Risteilyn ensimmäisenä päivänä järjestetään pesäpallogaala,ja gaala oli todella hieno ja monipuolinen ja saimme paljon nauruja aikaan, sekä varmasti oman joukkueen kannatusporukka kuului kauas.

Seuraavana aamuna olikin sitten mahdollisuus viettää muutaman tunnin Tallinnan keskustassa ja oli todella mukava nähdä uusia maisemia. Tallinnaan olisi myös mukava päästä joskus uudestaan vähän paremmalla ajalla, sillä nyt tuntui että kaupungista ei oikein saanut kaikkea irti, mitä sillä olisi tarjota.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply