Blogista

Valmistuin restonomiksi HAAGA-HELIAn ammattikorkeakoulusta vuoden 2014 keväällä nimikkeellä Bachelor of Hospitality Management, suuntauksena matkailupalvelujen myynti ja asiakasosaaminen. En halunnut kuitenkaan hypätä suoraan työelämään, vaan sen sijaan lähdinkin katselemaan maailmaa ja keräämään uusia kokemuksia – täytyyhän matkailualan ammattilaisen saada kokemusta matkailusta 😉

25 ikävuoteen mennessä olen ehtinyt kierrellä jonkin verran Eurooppaa ja asunut Suomen lisäksi myös Luxemburgissa ja Irlannissa. Syksyllä 2015 palasin vuoden mittaiselta reppureissulta jonka aikana matkailin Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Kaakkois-Aasiassa. Koti on nyt toistaiseksi Suomessa mutta reissuinto ei näytä laantumisen merkkejä!

Matkailen useimmiten pienehköllä budjetilla ja maksullisten nähtävyyksien sijaan tutustun uuteen kaupunkiin usein kävelemällä sen katuja ristiin rastiin ja tutustumalla paikalliseen tunnelmaan. Reissuvuosi avasi silmäni luontokohteiden suhteen jotka ovat alkaneet kiinnostaa yhä enemmän. Vaikka matkustankin pienellä budjetilla ja yövyn ulkomailla usein hostelleissa, en kiellä ettenkö nauttisi myös tasokkaammista palveluista matkaillessani. Yö mukavassa hotellissa tai tasokas ravintolaillallinen kiinnostaa aina ja teenkin mielelläni hotelliarvosteluja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

muokattu

Kysyttävää tai kommentoitavaa? 🙂 Ole yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen laura.totravelistolive@gmail.com

No Comments

Leave a Reply