Hotelliarvostelut

Scandic Julia yllätti raikkaudellaan

perjantai, 20 marraskuun, 2015

*Postaus toteutettu yhteistyössä Scandic Julian kanssa. Mielipiteet ja kuvat kirjoittajan omia.

Pitkällä reissulla oli kova ikävä omia siskoja ja kotiinpalattuani onkin ollut mukava tehdä kaikenlaista yhdessä. Viime perjantaina päätettiin viettää pikkusiskon kanssa tyttöjen iltaa Turussa ja sen kruunasi hotelliyöpyminen, päästiin nimittäin yhteistyön puitteissa tutustumaan toiseen kaupungin Scandic hotelleista, Scandic Juliaan 🙂 Olen aiemmin asunut jonkin aikaa Turussa ja niinpä kaupungin hotelleissa ei ole tullut pahemmin yövyttyä. Hotelliyö Turussa olikin hauskaa vaihtelua ja toi vähän uutta näkökulmaa tuttuun kaupunkiin. Tässä mietteitä Turun toisesta Scandic hotellista.

Hotellille saapuminen ja sisäänkirjautuminen

Scandic Julia sijaitsee keskellä Turun keskustaa, Eerikinkadulla. (Eli tois pual jokke!) Sijainti on siis mainio ja kävellen pääsee liikkumaan hyvin, kauppatorille on vain parin minuutin kävelymatka. Hotellilta saa myös lainaksi polkupyörän jonka avulla voi tutustua helposti vaikka jokivarren maisemiin 🙂 Saapuessani hotellille perjantaina iltapäivällä vastaanotossa ei ollut ruuhkaa ja sisäänkirjautuminen sujui nopeasti ja tehokkaasti, tarvittavat infot kerrottiin ja palvelu oli ystävällistä. Rakennuksessa jossa hotelli sijaitsee on myös muita liiketiloja ja palveluita (kuten megazone, jossa voi pelata lasersotaa, superhauskaa!) ja hotellin respa sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Siksi näin vastaanoton vasta nyt ensimmäistä kertaa vaikka olenkin rakennuksessa vieraillut ennenkin. Olin positiivisesti yllättynyt toisessa kerroksessa avautuvan vastaanoton siististä, raikkaasta ja modernista ilmeestä joka miellytti silmää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

aula

Saimme Family Superior- luokan huoneen hotellin kuudennesta kerroksesta. Jos vastaanoton ilme miellytti silmää niin käytävistä tuli jostain syystä vähän mieleen ruotsinlaiva enkä ollut siitä ihan niin innoissani 😀
kollaasi1

Huone

Huoneeseen päästyämme laivavibat kuitenkin kaikkosivat. Edessä avautui tilava ja valoisa, kutsuvan näköinen huone. Tykästyin heti noihin turkooseihin tyynyihin, ne piristivät ilmettä 🙂 Hotelli remontoitiin hiljattain ja uudistusten jäljiltä huoneen ilme oli mukavan moderni ja siisti muttei kuitenkaan liian kliininen. Family Superior- huoneessa on hyvin tilaa ja sängyn lisäksi voi loikoilla sohvalla.

huone_oveltaeteinen

Eteinenkin oli valoisa ja hieno; kokovartalopeili ja reippaasti säilytystilaa sekä pehmeä penkki joka helpotti kenkien pukemista. Verhon taakse kätkeytyi muun muassa silitysrauta ja -lauta sekä vaatetanko.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

huone6huone7huone4työpiste

Työskentelypisteen yhteydestä löytyi media hub, joka mahdollisti muun muassa musiikin kuuntelemisen puhelimesta telkkarin äänentoistoa käyttäen. Hetken ihmeteltyäni sain puhelimen yhdistettyä järjestelmään bluetoothin kautta ja se toimi moitteetta. Media hub oli hyvä lisä huoneen varusteluun, tyttöjen illan äänentoisto oli ainakin kunnossa 😀
usbsohvahuone10huone8huone3

Huoneen varusteluun kuului myös kylpytakit ja kylppärissä odotti kylpyamme, mistä kylpyammefanina olin aika innoissani!

eteinen2

Huone oli hyvin siisti paria juttua lukuunottamatta: muutama pinta oli hieman pölyinen ja kahvinkeittosetin toisessa kupissa oli ikävä pinttynyt huulipunatahra. Muuten kaikki oli siisteyden osalta kunnossa  🙂 Tämän pienen miinuksen lisäksi muuta negatiivista sanottavaa huoneesta en oikein keksikään. Se oli tilava ja valoisa ja ilmeeltään raikas. Sänky oli hyvä nukkua ja eteinen toimiva. Media hub oli mukava lisä ja huoneen valaistuksessa oli käytössä hyvä himmennystoiminto jolla valaistusta sai pehmennettyä. Plussaa tulee myös ikkunasta näkyvästä maisemasta josta on kuva alempana.

Kylpyhuone

Kylppärin puolella parasta oli kylpyamme jossa oli mukava rentoutua kuntosalitreenin jälkeen. Pääsin ekaa kertaa testaamaan myös Face Stockholm- tuotteita ja olin niihin tyytyväinen; saippuoiden tuoksu oli raikas mutta sopivan mieto. Valaistus oli kylpyhuoneen puolellakin hienosti hoidettu ja lisävaloa toi päiväsaikaan myös pieni ikkuna. Leveän peilin edessä oli helppo valmistautua iltaan 🙂

kylpyhuone1kylpyhuone2ammekylpyhuone3kylpyhuone4

Aamiainen

Uutiset Pariisista varjostivat lauantaiaamun tunnelmaa mutta lohtua toi ikkunasta avatuva maisema josta katselimme kauniin Turun heräämistä uuteen päivään. Huoneesta 618 on hienot näkymät kaupunginkirjastolle ja Vartiovuorenmäelle. Liian kauaksi ei jääty auringonnousua kuitenkaan ihastelemaan kun tiedossa oli alakerran hotelliaamiaisen jo odottelevan syöjiään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

maisema3

Aamiaistila oli hyvin suunniteltu niin että buffettiin ei syntynyt suurempia jonoja ja tilaa liikkua oli tarpeeksi. Yleisilme oli houkutteleva ja raikas ja tuotteet oli laitettu kauniisti esille. Kaikki perusaamiaisen elementit löytyivät: oli juustot ja leikkeleet, kananmunat ja croissantit, karjalanpiirakat ja lämpimät tuotteet, puuro sekä tuoreet hedelmät ynnä muut. Leipävalikoima oli mukavan runsas ja kiinnitin huomiota myös hyvältä näyttävään gluteenittomien tuotteiden nurkkaukseen. Vegaanien iloksi maito-osastolla oli tarjolla riisi- ja kaurapohjaiset maitojuomat ja tuoreiden kasvisten lisänä oli tarjolla itujakin. Luomutuotteitakin löytyi. Plussaa myös aamiaistilasta löytyvästä kansiosta, jossa oli listattuna tuoteselosteet allergikkojen avuksi. Näissä kuvissa ei aamiaistilan tunnelma välity ihan oikein, kuvissa tila näyttää aika hämärältä vaikka oikeasti se oli mukavan valoisa ja avara.

buffetaamupala1kollaasi3.2aamupala7kollaasi2aamupala5

Aamiaisella oli siis kaikki peruselementit kunnossa ja aamiaistila oli toimiva sekä buffetin että aamiaissalin osalta. Mitään superyllättävää tai erikoista ei buffetista löytynyt mutta enpä kyllä löydä valittamisen aihettakaan. Hitaasti ja nautiskellen nautittu aamiainen oli täydellinen alku lauantaille joka jatkui shoppailulla. Aika monta tuntia me jaksettiinkin kauppoja kierrellä tämän aamiaisen voimin, tutustuttiin nimittäin kauppakeskus Myllyn uuteen laajennusosaan ja siellä riitti kierreltävää. Alla olevalle Hesarin sarjikselle naureskelin aamupalapöydässä 😀
sarjakuva1

Loppumietinnät ja hintaesimerkkejä

Meidän viikonloppu alkoi todella mukavasti yöpymisellä Scandic Juliassa. Ystävällinen palvelu, tilava huone, hienot maisemat, kuntosali, kylpyamme, hyvä sänky ja runsas aamiainen. Enpä keksi mitään valittamista niiden parin pienen siisteyspuutteen lisäksi. Hotellista löytyy myös kuntosali joka on aika pikkuruinen mutta me saatiin reippailla siellä illalla kuuden aikaan kahdestaan ja tämmöiselle satunnaisurheilijalle varustus oli ihan riittävä. Respasta sai hyvät infot tullessa ja lähtiessä tyytyväisyys varmistettiin ja toivotettiin tervetulleeksi uudestaan. Hotellin sijaintikin oli erinomainen, montaa askelta ei illalla vaadittu siirtymiseen kaupungin vilskeestä (suosittelen Papu-baarin mansikkamargaritoja :D) pehmoiseen sänkyyn. Nyt heräsi kyllä kiinnostus kokeilla muitakin Scandic-hotelleja! Jos tarvitsette majoitusta Turusta niin tätä voin kyllä suositella 🙂

Katselin Scandicin sivuilta hintoja viikon päähän perjantaille. Valittavissa on kahta eri hintaluokkaa, Save ja Flex, joiden suurin ero on se että Save-hinnalla varattua huonetta ei voi maksutta muuttaa tai peruuttaa ja se täytyy maksaa varausta tehdessä. Perjantain kohdalla hintaluokissa oli vain muutaman euron ero. Family Superior- huone, jollaisessa yövyimme, maksaa perjantaille 27.11 140 €. Edullisimmalla Standard-huoneella taas on hintaa kyseiselle päivälle 120 €. (Molemmat flex-hintoja.)

P.S. Jos haluatte lukea toisenkin mielipiteen hotellista niin ainakin Andalusian auringossa- blogista löytyy myös postaus Scandic Juliasta. Siihen pääset tästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply Elämää ja Matkoja maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 10:44

  Olemme yöpyneet Scandiceissa useammassakin kaupungissa ja ne ovat osoittautuneet hyvin toimiviksi hotelleiksi perheenäkin matkatessa.

  Huoneenne oli mukavan freesi ja rahi eteisessä oli tarpeellinen lisä, jota yllättävän harvoin huoneista löytyy.
  Tykkään myös valojen himmennystoiminnosta, sillä usein huoneet ovat joko liian hämäriä tai sitten on yksittäinen valo, joka on vuorostaan aivan liian kirkas.
  Tämän huoneen kylpyhuoneessakin näyttäisi olevan mukavan tasainen valo.

  Turussa Scandic on vielä toistaiseksi testaamatta, mutta tämän pohjalta voisimme seuraavalla reissulla majoittua Juliaan.

  • Reply laura / to travel is to live tiistai, 24 marraskuun, 2015 at 00:56

   Mä en ole ennen oikein tajunnutkaan miten kivoja Scandicit voi olla, siksikin oli niin kiva päästä Juliaan tutustumaan! Himmennystoiminto oli todella hyödyllinen ja hyvä lisä. Voin suositella Juliaa 🙂

 • Reply Heidi / Maailman äärellä maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 13:59

  Tykkään yleensäkin skandinaavisesta valoisasta sisustuksesta, joten näytää ihan kivalta! Eikä maisemakaan hullumpi ole :). Mutta parasta tässä hotellissa ehkä kuitenin tämä ”Hotellilta saa myös lainaksi polkupyörän jonka avulla voi tutustua helposti vaikka jokivarren maisemiin”, sillä tykkään tosi paljon tutustua kaupunkeihin ja kaupunkien ympäristöihin pyörällä – ainakin kesällä. Talvipakkasessa ja lumihangessa en niinkään…

  • Reply laura / to travel is to live tiistai, 24 marraskuun, 2015 at 00:57

   Mä tykkäsin, vaikka omaa kotia en näin sisustaisikaan. Mutta hotellihuoneessa tää tyyli toimii ja oli ihanan raikas 🙂 Joo tuo polkupyörän lainausmahdollisuus on todella hyvä, nyt ei ollut aikaa sitä hyödyntää mutta toivottavasti joskus toiste.

 • Reply Terhi / Muru Mou maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 15:55

  Onpas todella eri tavalla sisustettu huone kuin Kuopion Scandicissa! Meidän huone Kuopiossa oli aivan ihana: oli upeat tapetit, kultaiset verhot ja sininen samettidivaani. Rakastuin siihen huoneeseen aivan täysin 🙂 Oli saatu huomattavasti tasokkaamman näköiseksi tekemällä rohkeita valintoja ainaisten pliisujen materiaalien sijaan. Suosittelen testaamaan Kuopion Scandicia, jos siellä päin liikut 😉

  • Reply laura / to travel is to live tiistai, 24 marraskuun, 2015 at 01:03

   Hetkinen mähän olen ollutkin Kuopion Scandicissa! Mutta en muista kultaisia verhoja tai samettidivaania. Hienot tapetit kyllä muistan! Onkohan ollut eri huoneluokka tai sitten on uusittu sisustusta, mun vierailusta kun on jo pari vuotta aikaa 🙂 Hienoa että ketjuhotelleissakin uskalletaan tehdä niitä rohkeampia sisustusvalintoja eikä mennä tylsällä linjalla 🙂

 • Reply Pirkko / Meriharakka maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 19:50

  Huone näyttää vaalealta ja raikkaalta, joka on periaatteessa makuuni. Aika paljonkin Turun hotelleja käyttävänä en vaan ole tälle suunnalle osunut, kun yleensä menomme ovat torin toisella puolella 🙂 Saman ketjun Scandic Plaza on suosikkini, mutta kuten sanottu, tätä en ole vuosikymmeniin kokeillut, joten voisihan tämäkin olla hyvä vaihtoehto.

  • Reply laura / to travel is to live tiistai, 24 marraskuun, 2015 at 01:07

   Tästä ei kävele toiselle puolelle toriakaan kauaa 🙂 Harkitsin tuota Plazaa myös mutta Julian sisustus näytti omaan silmään kutsuvammalta ja tieto huoneitten uudistuksesta lisäsi kiinnostusta. Toivottavasti pääsen tuota Plazaakin kurkkaamaan joskus 🙂 Kiitos linkistä, hyvä koonti Turun hotelleista!

 • Reply Huli/Meanwhile in Longfield.. maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 21:21

  Turku on kyllä niin kiva kaupunki, sinne ajaa reippaassa tunnissa ja siellä voi viettää kivan irtiottiviikonlopun. Viimeeksi käytiin miehen kanssa Turussa toukokuussa, ilmat sallivat ja päästiin avaamaan terassikausi. Oli aika jees viikonloppu!

  • Reply laura / to travel is to live tiistai, 24 marraskuun, 2015 at 01:07

   Turussa on tunnelmaa ja tekemistä, erinomainen viikonloppukohde! 🙂

 • Reply Tiia/reisereise maanantai, 23 marraskuun, 2015 at 22:45

  Voi että ituja! Idut ovat niin hyviä, ne vaan tuppaa olemaan aika kalliita, tai yleensä sellainen pieni rasia lähemmäs 3€. :/ Muutenkin tuo buffet näyttää kyllä hyvältä, parasta ehkä hotelliyöpymisissä, vaikka kyllä tuollaiset arkea piristää myös!

  • Reply laura / to travel is to live tiistai, 24 marraskuun, 2015 at 01:08

   Nämä idut oli hyviä myös! Ei tule mulla usein syötyä mutta nyt piti maistella kun en niitä muistaakseni ole ennen nähnyt hotellin buffassa. 🙂

 • Reply Jenni / Globe Called Home tiistai, 24 marraskuun, 2015 at 18:52

  Vähän huvittaa, kun suomalaiset matkabloggaajat kutsuvat niin usein suomalaisten hotellien aamiaisia ”perusaamiaisiksi”. 😉 Suomalaisten hotellien aamiaiset noin yleisesti ovat minusta aivan huippuluokkaa, ei oikein missään muualla maailmassa kuulu huoneen hintaan noin kattavia buffeteja! Nämäkin kuvat saivat oikein veden kielelle.

  • Reply laura / to travel is to live keskiviikko, 25 marraskuun, 2015 at 22:16

   Hyvä pointti. Onhan suomalaisten hotellien aamiaisissa yleensä paljon valinnanvaraa ja ne ovat hyvin runsaita. Kuitenkin kun niitä samantyyppisiä aamiaisia on syönyt moneen kertaan niin alkaa kaivata sitä jotain pientä ekstraa tai persoonallisuutta. Mutta kyllähän näillä mahan saa täyteen ja valinnanvaraa tosiaan on, siinä suhteessa ei voi valittaa! 🙂

 • Reply Lotta Watia | Unagidon keskiviikko, 25 marraskuun, 2015 at 21:29

  Raikkaus tosiaan välittyy kuvista. Kylpyamme ja kylpytakit aiheuttavat kyllä allekirjoittaneessakin hihkumista, jos sellaiset hotellihuoneesta löytyy. 🙂

  • Reply laura / to travel is to live keskiviikko, 25 marraskuun, 2015 at 22:12

   Kylpyamme kyllä kruunaa hotellihuoneen! Eihän se kaikista ekologisin vaihtoehto ole mutta toisaalta ei sitä tule hotelleissa niin usein yövyttyä että olisi koko ajan vedellä lotraamassa. 🙂

 • Reply lena / london and beyond torstai, 26 marraskuun, 2015 at 09:55

  Tykkään lukea hotellijuttuja. Scandiceissa olen harvemmin yöpynyt, sillä olen aika vähän Suomessa ollessani ollut hotelleissa yötä yleensäkin. Muutamasta on kuitenkin kokemusta – jotenkin toivoisi ketjuhotelleilta vähän enemmän persoonallisuutta peliin esimerkiksi sisutuksessa. Raikkaus tosin toimii aina, ja vaaleat värit, ei sillä 🙂 Täytyy kompata Jennin kommenttia aamupaloista, Suomessa ne ovat ihan huippuja. Valitettavasti maailmalla usein maksullisia ja paljon vaatimattomampia. Tässä asiassa nostan hattua suomalaisille hotelleille, way to go! Tosi kivasti kirjoitettu kattava arvostelu! 🙂

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:12

   Kiva kuulla! Mäkään en kovin montaa kertaa ole Scandicissa ollut yötä mutta jatkossa koitan paremmin muistaa Scandicienkin olemassaolon 🙂 Mäkin toivon persoonallisuutta myös ketjuhotelleilta, mutta ainakin Terhi tuossa aiemmin kommentoi että Kuopion Scandicissa näytti ihan erilaiselta joten eroja kyllä näyttää olevan paljonkin eri Scandic-hotellien välillä. Kyllä tässä buffetissa nälkä todellakin lähti ja valinnanvaraa oli, se on totta että Suomessa hotelliaamiaiset ovat runsaita ja ihana kun niin on 🙂 Kiitos, kiva kun tykkäsit! 🙂

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net torstai, 26 marraskuun, 2015 at 10:17

  Turussa on tullut yövyttyä lähinnä Hamburger Börsissä, mutta tuon Scandicin olemassa olon olen kyllä kiinnostuneena noteerannut. Jospa ensi kerralla, vaikuttaa kuitenkin melkoisen viihtyisältä paikalta!

  Samaa mieltä muuten Jennin kanssa noista aamupaloista, kyllä tuollainen perussettikin on aivan kuninkaallinen verrattuna siihen paahtoleipäviipaleeseen ja muroihin mitä on nähnyt esim. Jenkeissä tarjottavan 🙂

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:14

   Ota ihmeessä tämäkin harkintaan! Olen ollut myös Börssissä yötä ja kyllä täytyy sanoa että tykkäsin tästä enemmän. Raikkaampi ja avarampi huone. Totta puhut aamiaisen suhteen, onhan tää aivan huikea parannus Australian hostellien paahtoleipä+muro tarjontaan 😀

 • Reply Annika | Travelloverblogi torstai, 26 marraskuun, 2015 at 11:37

  Syntymäturkulaisena ja vasta valmistuttuani kaupungista pois muuttaneena kaupungin hotellit vielä kokonaan nukkumatta. Minulle Julia tarkoittaa samaa kuin leffateatteri. En tiedä, onko saleja enää, kun Turkukin muuttuu nopeammin kuin ehdin itse siellä käydä. Plussaa aamiaisen tuoreista hedelmistä!

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:16

   Mä muistan myös Julian leffateatterin! Sormusten Herra-leffaa olin joskus katsomassa, mutta nykyään teatteria ei enää ole vaan Finnkino löytyy pelkästään Kauppiaskadulta. Tuoreet hedelmät on must 🙂

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi torstai, 26 marraskuun, 2015 at 19:15

  Ehhehheeee – no se vähän aikaa sitten striimissä ollut hotelliarvostelu tuosta paikasta oli meidän 🙂 Tykättiin kanssa kovasti, vaikka meillä ei kylpyammetta ollutkaan – jouduttiin (!) tyytymään saunaan 😀

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:17

   Juu, linkkasinkin sun postauksen tuohon tekstin loppuun 🙂 Saunakin olis ollut aika jees mutta kyllä mä olin onnessani ammeesta, niin harvoin pääsee kylpemään! 🙂

 • Reply Anne | Metallia Matkassa perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 14:52

  ”Vegaanien iloksi maito-osastolla oli tarjolla riisi- ja kaurapohjaiset maitojuomat ja tuoreiden kasvisten lisänä oli tarjolla itujakin.”

  Nooo, ei me vegaanit / kasvissyöjät nyt noin hulluna itujen perään olla, että tarttis heti aamupalaksi vetää.. 😀 Mutta kasvimaidot on kyllä hyvä juttu. Ne kun tuntuu olevan niin harvinaisia. Onneksi kuitenkin lisääntymään päin 🙂 Kiva arvostelu!

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:18

   No mutta onpahan ainakin tarjolla 😀 En kyllä muista ituja muualla nähneeni hotellin aamiaisvalikoimassa joten sinänsä kiva juttu 🙂 Kasvimaitojakaan ei tosiaan usein näy, hienoa jos niitä alkaa olla tarjolla enemmän! 🙂 Kiitos!

 • Reply Sanna I Siveltimellä perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 17:04

  Juu, samaa mieltä minäkin suomalaisten hotellien aamupaloista, että voittavat mennen tullen monen muun maan hotellien aamikset! Aasiassa tai jenkeissä on usein aika kapea käsitys aamiaisesta 😉 Onneksi Aasiassa saa kuitenkin aina tuoreita hedelmiä.

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:21

   Toivottavasti nyt ei kuulostanut postaus siltä että olisin valittanut aamiaisesta, nimittäin siitä ei missään nimessä ollut kyse. Kyllä tällä sai hyvin mahan täyteen ja valinnanvaraa oli. Ehkä olen saanut vähän yliannostuksen hotelliaamiaisista kun olin muutaman vuoden hotellissa töissä ja aamupalaa tuli syötyä siis usein. Siksi on mun mielestä piristävää jos sieltä löytyy vähän jotain ekstraakin eikä pelkästään niitä perusjuttuja joihin olen jo niin tottunut 🙂 Aasiassa tuoreet hedelmät ovat kyllä ihan omaa luokkaansa, ihanan freesi tapa aloittaa päivä 🙂

 • Reply Kohteena maailma perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 21:33

  Kun työni puolesta olen matkustanut parikymmentä vuotta ympäri Suomea, niin väkisin siinä tulee erilaiset hotellit tutuksi ja niistä mieltyy itselle oma kuva verkkokalvolle. Hyvänä puolena on se, että ei tarvitse vapaa-aikana miettiä, minkä hotellin valitsisi missäkin kaupungissa, kun on kohtalaisen laaja kokemus 😀 Juliakin kuuluu tähän joukkoon, jossa on tullut nukuttua useampikin yö. Välillä on kuitenkin kiva lukea, minkälaisena muut matkabloggaajat hotellit näkevät. Scandic-hotelleista Turussa valisisin kuitenkin Scandic Plazan, vaikka Juliakin on hyvä vaihtoehto.

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:22

   Sultahan voikin sitten kysyä vinkkejä Suomen hotelleihin 😀 Haluan kyllä tuon Scandic Plazankin testailla joku päivä, sitä on muutkin kehuneet 🙂

 • Reply Laura perjantai, 27 marraskuun, 2015 at 22:06

  Mullakin on kyllä vain hyviä kokemuksia Scandiceista. Kivan näköinen tämä hotelli, mutta voihan laivan käytävät! Miten on mahdollista että tuohon ei ole jo keksitty jotain hyvää keinoa ehkäistä tuota teollista fiilistä noilla käytävillä, sama ongelma kun on niin monessa hotellissa… 🙂

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:23

   Joo nuo käytävät oli kyllä hotellin heikoin kohta. Ei ollenkaan kutsuvaa tunnelmaa. Luulisi että käytäviinkin kiinnitettäisiin enemmän huomiota sisustusta mietittäessä.

 • Reply Virpi/ Täynnä tie on tarinoita lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 08:42

  Scandic-ketju tarjoaa mukavia hotelleja, itsekin muutamassa olen yöpynyt ja ollut tyytyväinen. Tuo huone oli kyllä kivan raikas. Ehkä ne turkoosit tyynyt olivat piste i:n päälle tuomaan raikkautta. Aamupalan croisantit näyttävät kyllä minun silmään siltä, että ovat olleet aavistuksen liian kauan uunissa. Mutta muuten oikein herkullisen näköinen buffet!

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:25

   Croisantit maistuivat oikein hyvälle, tai sitten mulle sattui vaaleampi yksilö 🙂 Kyllä jäi mukava kuva Scandicista tämän vierailun perusteella!

 • Reply Meidän matkassa lauantai, 28 marraskuun, 2015 at 18:12

  Jes! Tää oli mulle superhyödyllinen. Olen miettinyt kaupunkilomaa Turkuun ja katsellut Juliaa sillä silmällä. Hinta ei ole paha ja vaikuttaa kaikin puolin kelpohotellilta kaupunkiin tutustumiseen. Käyn kurkkaamassa sen toisenkin kirjoituksen!

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:26

   Oi miten kiva kuulla! Voin todella suositella tätä, hyvä sijainti ja tilava, valoisa huone! Pyytäkää toki näkymää joen puolelle jos tänne menette 🙂

 • Reply Karoliina / From Karoliina sunnuntai, 29 marraskuun, 2015 at 09:41

  Tykkään tuosta Scandikin uudesta, harmaaasta mutta raikkaasta tyylistä. Täytyy pitää tämä suositus mielessä, kun olen talvella Turkuun lähdössä käymään 🙂

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:26

   Tää miellytti kyllä mua kovasti vaikka en omaa kotia tähän tyyliin sisustaisikaan. 🙂

 • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi sunnuntai, 29 marraskuun, 2015 at 12:55

  Näyttää oikein kivalta hotellilta 🙂 Muutamissa Scandiceissa oon yöpynyt ja tyytyväinen oon ollut joka kerta. Kiva kurkata uuden kotikaupungin hotellitarjontaan 🙂

  • Reply laura / to travel is to live maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 00:27

   Kyllä täällä viihtyi 🙂 Turkua tutuksi vaan hotellienkin puolesta 🙂

  Leave a Reply