Suomen suurin matkablogiyhteisö
Australia

Jouluterveiset

keskiviikko, 24 joulukuun, 2014

Tunnelmallista joulunaikaa kaikille lukijoille!Tuntuu vähän kummalliselta olla täällä maapallon toisella puolella joulunaikaan, jolloin kuuluisi olla kotona. Kaikki aikaisemmat joulut olen viettänyt maalla perheen kanssa ja nyt vasta ihan todella tajuan että niin sen kuuluu ollakkin. Piti matkustaa näin kauas huomatakseen taas tämäkin 😀 Tällä kertaa näin, mutta ensi jouluksi sitten kotiin 🙂 Me ei tänä vuonna joulua sen kummemmin vietetä, mutta illemmalla mennään syömään vähän hienommin juhlan kunniaksi. Ehkäpä uuttavuotta odotellaan enemmän, täytyy keksiä jotain hauskaa tekemistä sitten vuodenvaihteeksi. 🙂

Hyvää Joulua!

kuusi

Psst! Blogia voi nyt seurata myös Instagramin puolella, täällä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply