Suomen suurin matkablogiyhteisö
Australia

Maisemanvaihdos

lauantai, 13 joulukuun, 2014

Aika on kulunut täällä kuin siivillä ja edellisestä postauksestakin on jo tovi. Marraskuun vietimme töissä farmilla ja tästä on tulossa lähiakoina oma postaus. Kuvia tuli otettua reippaasti joten luvassa aikamoinen kuvapläjäys!

Töiden lähestyessä loppua aloimme pohtia minne suuntaisimme seuraavaksi. Kyllästyttyämme Victorian kummalliseen säähän (missään en ole vuoropäivin ensin palellut kolmet villasukat jalassa ja seuraavana päivänä hikoillut helteessä :D) päätimme lennähtää jonnekin missä on taatusti lämmintä.

Nyt on vieläkin tärkeämpää muistaa joka päivä suojatutua auringolta…

…ei tarvitse miettiä mitkä kengät sitä jalkaan laittaisi kun aina tulee kuitenkin käytettyä rantasandaaleja…

…ja bikinit ovat vihdoin päässeet käyttöön!

Täällä sitä siis ollaan, trooppisessa Cairnsissa! Varattiin ensin viikko hostellista ja sitten todettiin viihtyvämme täällä niin hyvin että etsittiin kämppä kuukaudeksi. Joulukuu vietetään siis auringosta nauttiessa ja lomaillessa 🙂

20141203_165143

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply