Suomen suurin matkablogiyhteisö

Slovakia on mahtavien linnojen maa

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

2 Comments

  • Reply Johanna V. perjantai, 20 syyskuun, 2019 at 21:53

    Mahtavaa, hyviä vinkkejä! Ollaan suuntaamassa Slovakiaan ensiviikolla ja tämähän tuli kuin tilauksesta, mukana nimittäin matkustaa todellinen linna-intoilija. Alun perin tarkoitus on käydä ainakin Puolan puolella Niedzican linnalla, mutta kieltämättä näiden alueen linnojen kanssa iskee valinnan vaikeus..

    • Reply toisiinmaisemiin perjantai, 20 syyskuun, 2019 at 22:41

      Ihanaa, että jutusta on hyötyä. Me käytiin myös Niedzican linnassa, sekin oli kiva. Enkkuopastusta ei sielläkään ollut, joten lippuun merkittyä kellonaikaa ei tarvinnut odotella, vaan linnaa pääsi kiertämään ihan ominpäin.

    Leave a Reply