Suomen suurin matkablogiyhteisö

8 syytä ihastua Helsinkiin

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

6 Comments

 • Reply Ida ihana sunnuntai, 14 huhtikuun, 2019 at 20:21

  Ihana helsinki, ihania kuvia ja pointteja! Lisäisin myös, että Helsingissä on paljon hienoja museoita ja useita teattereita, eli paljon myös kulttuuria ja taidetta!:)

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Reply toisiinmaisemiin keskiviikko, 24 huhtikuun, 2019 at 19:27

   Kiitos kommentista. Helsingin kulttuuritarjonta on tosiaan monipuolista ja harmittelenkin aina teatterista poistuessani miksei tule käytyä useammin. Ehkä se vuoksi, että teatteriin pitää usein hankkia liput aikaisemmin. Museoihin sen sijaan on helppo pistäytyä milloin tahansa.

 • Reply espanjaan maanantai, 15 huhtikuun, 2019 at 22:19

  Kiva kooste vinkeistä Helsinkiin. Se on minunkin kotikaupunkini, joten aika paljon oli tuttua. Lammassaari käymättä ja Viikin seutu muutenkin oudompaa. Sitävastoin Paloheinä – Haltiala -akselilla olen löytänyt myös kaikenlaista kivaa. Kaksi pikkuhauskaa siellä ovat metsän keskellä olevat taukopaikat, kuten Maunulan maja ja Pitkäkosken maja. Molemmista saa tuoreet munkit kävely- tai pyöräretken tauolla. Ja paria muutakin ”luontokohdetta” hauaisin mainostaa, nimittäin Rhodo-puistoa Haagassa sitten kun pensaat kukkivat täysillä ja Roihuvuoren kirsikkapuistoa toukokuussa. Kuten sinunkin kirjoituksestasi näkyy, Helsinki on kivan monipuolinen kaupunki ja monelta osin kauniskin.

  • Reply toisiinmaisemiin keskiviikko, 24 huhtikuun, 2019 at 19:31

   Kiitos, kun muistutit ihanasta Alppiruusupuistosta. Kävimme viime keväänä ekan kerran, ja pidimme kovasti. Roihuvuoren kirsikkapuiston ainut ikävä puoli on järjetön väkimäärä, joka on toistaiseksi pitänyt mut sieltä poissa. Olenkin tyytynyt ihailemaan sitä vain autosta. Ja nuo majat on kokonaan uusia, mutta kiinnostavia, tuttavuuksia.

 • Reply Jenni / Unelmatrippi keskiviikko, 17 huhtikuun, 2019 at 11:38

  Helsinkihän on Suomen paras paikka ja ainoa oikea kaupunki! :) Itselläni on nyt takana noin 17 vuotta Helsingissä enkä hetkeäkään ole katunut tänne muuttamista, päinvastoin. En haluaisi asua Suomessa missään muualla kuin täällä, mutta kokonaan toisessa maassa haluaisin kyllä joskus asua kokemuksen vuoksi. Tässä tekstissäsi oli tosi kivoja vinkkejä Helsinkiin! Kauniista arkkitehtuurista mainitsisin ihan erikseen Eiran kaupunginosan ja Huvilakadun. Siellä on tosi nättiä. Noihin saariin täytyy taas suunnata kesällä, siis muuallekin kuin Suokkiin!

  • Reply toisiinmaisemiin keskiviikko, 24 huhtikuun, 2019 at 19:34

   Mä kuljeskelin alkuvuosina usein Eirassa, ja olen samaa mieltä sen kauneudesta. Tykkään muutenkin tosi monesta kaupunginosasta ja niiden erilaisesta arkkitehtuurista. Helsinki on monipuolinen, ja se on yksi parhaista asioista täällä.

  Leave a Reply