Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viikonloppu Tukholmassa

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

4 Comments

 • Reply Mika / Lähtöportti perjantai, 1 maaliskuun, 2019 at 20:28

  Mulla alkaa olla jo kova ikävä Tukholmaan, kun siellä ei ole tullut enää käytyä samaan tahtiin kuin muutamia vuosia sitten. Varsinkin Södermalmille kaipaan ja myös Fotografiska kiinnostaa. Fotografiskassa en ole vielä päässyt aulaa pidemmälle, mietittiin siinä kerran että onko aikaa vai ei, ja käännyttiin sitten ympäri. Kiitos linkkauksesta :)

  • Reply toisiinmaisemiin sunnuntai, 3 maaliskuun, 2019 at 09:29

   Kuten jutussa kirjoitinkin, voisin hyvin seuraavaksi viettää viikonlopun pelkästään Södermalmilla. Ja kävisin ehdottomasti uudelleen myös Fotografiskassa, tosin ensin pitää odotella että näyttelyt vaihtuvat. Ja vähän lämpimämpi keli kuin helmikuussa vois myös olla kiva.

 • Reply Jari Kosma sunnuntai, 3 maaliskuun, 2019 at 09:48

  Meillä on joulukuussa vähän samanoloinen reissu Tukholmaan. Ei oltu vuosiin käyty oikeasti maissa, ja nyt oltiin kahden aikuisen lapsen kera neljä päivää perillä. Oli mukavaa ja koluttiin monet museot ja kahvilat. Ja aina sitä mukaan tarttuu jotain kivaa kaupoistakin. Meillä Södermalmin vierailu jäi todella pikaiseksi, joten on hyvä syy palata.

  • Reply toisiinmaisemiin sunnuntai, 3 maaliskuun, 2019 at 20:09

   Me ei oltu käyty vuosiin edes päiväseltään, kun täältä Helsingistä se vaatii aina kaksi yötä laivalla. Samasta syystä päädyttiin nyt lentämään takaisinpäin. Kun ei siellä laivalla jaksa olla kahta iltaa yhteen reissuun.

   Ja keksisin kyllä tekemistä Tukholmassa useammankin reissun verran. Ja muutama päiväretkikin on jo mietittynä mm. Sigtunaan.

  Leave a Reply