Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lyypekki, Pohjois-Saksan upea hansakaupunki

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

2 Comments

  • Reply Jenni / Unelmatrippi sunnuntai, 13 tammikuun, 2019 at 20:33

    Kivoja vinkkejä Lyypekkiin! En ole koskaan varsinaisesti yöpynyt siellä (laitakaupungilla kyllä) ja kaupunkia on tullut myös kierreltyä vähän puolivillaisesti joko Euroopan-matkan alussa, kun olemme juuri saapuneet Saksaan, tai sitten paluumatkalla Helsingin-lautalle. Muutama tunti kerrallaan vain. Lyypekki ansaitsisi ehkä joskus vierailun ihan ajatuksella!

    • Reply toisiinmaisemiin maanantai, 14 tammikuun, 2019 at 18:39

      Mä en osannut ollenkaan odottaa näin ihanaa kaupunkia. Nuo pikkukujat ja sisäpihat oli todella kauniita ja tykkäsin kaupungin leppoisasta tunnelmasta. Lyypekki on saksalaiseksi kaupungiksi aika pieni, kun siellä asuu vain hieman reilut 200 000 asukasta

    Leave a Reply