Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissukesän matka-aakkoset

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

15 Comments

 • Reply sari/matkalla lähelle tai kauas torstai, 2 elokuun, 2018 at 17:45

  On sinulla ollut melkoinen reissukesä! Jos olisin tiennyt pohjois-Kreikassa olevan myös muutakin, olisimme lisänneet yhden yön lisää niissä maisemissa. No kaikkea ei voi saada. Onko teillä vielä paljon suunnitelmia loppukesälle? Kiva kuulla, että olet Euroopan maiden bongari. Täällä toinen Euroopan maiden bongari.

  • Reply duunireissaaja sunnuntai, 5 elokuun, 2018 at 09:32

   Loppukesän suunnitelmiin kuuluu mm. tutustuminen Kouvolan tarjontaan. Ja loppukuusta pääsen patikoimaan työmatkan ohessa Norjaan Trondheimin seuduille. Sen jälkeen elämä onkin taas duunia vaan.

 • Reply Kohteena maailma torstai, 2 elokuun, 2018 at 18:13

  Näitä on aina hauska lukea, ja myös tehdä. Oma valmistuu varmaankin huomenna, kirjaimet on jo valittu kohteineen. Ekan kerran tein tämän 2016 kesällä ja viime vuonna kanssa eli voisi sanoa jo perinteeksi. Tässä 2016 vuoden näyte :-D https://kohteenamaailma.fi/eurooppa/kesaloman-matka-aakkoset/

  • Reply duunireissaaja sunnuntai, 5 elokuun, 2018 at 09:35

   Oikeassa olet, aakkospostauksia on hauska tehdä ja lukea. Joihinkin kirjaimiin vastine löytyy hetkessä, kun taas toisen kanssa joutuu tosissaan puurtamaan. Perinne tämä mullekin jo on. Kesältä 2016 aakkostin ruokakokemuksia, ja viime vuodelta tämän vuoden tapaan kesäreissuja yleisemmin.

 • Reply Timo torstai, 2 elokuun, 2018 at 19:57

  Siinäpä hengästyttävä kokoelma kuvia ja kirjaimia! Wau! Autoilusta tykätään ja nyt olisi jo takana OR+WA autoilu, ellei kämmäys – no mutta ens kesänä uusi yritys. Carcassonne kiinnittää heti huomion, kun tuli vihdoin ostettua se peli. ^_^ (ja siihen liittyen, meidän mielestä taidetta ei tartte ymmärtää, jos siitä tulee hyvä fiilis niin se riittää. Ja muutenkin, miten jonkun ratsastaja- tai hedelmäasetelmataulun muutenkaan ’ymmärtää’… :-) )

  • Reply duunireissaaja sunnuntai, 5 elokuun, 2018 at 09:38

   Me suunnitellaan ens kesälle junamatkaa Eurooppaan, toivottavasti saadaan se ”junailtua”. Carcassonneen haaveilun taustalta löytyy täälläkin samainen lautapeli. Se on ylivoimaisesti paras, jota olen koskaan pelannut.

 • Reply Jossus Travelpics torstai, 2 elokuun, 2018 at 21:20

  Albaniasta löytyy kyllä ystävällisiä ihmisiä mutta monet haluaa vain rahaa. Ne ovat mukavaa juttuseuraa ja sitten se alkaa… Äiti on kipeä(hän halusi lainata 5000 euroa), hammaslääkäriin pitäisi päästä ja muita ongelmia.

  • Reply duunireissaaja sunnuntai, 5 elokuun, 2018 at 09:41

   Onpa harmittavia kokemuksia albanialaisista. Me ei törmätty muuhun kuin aidon tuntuiseen ystävällisyyteen. Tai no joo, autovuokraamosta löydettiin yksi yrmykin.

 • Reply traveldreamer17 perjantai, 3 elokuun, 2018 at 21:18

  Meillä oli tänä kesänä vasta toinen roadtrip ulkomailla. Edellinen oli tasan 10 vuotta sitten 3kk vauvan ja 1v 7kk isoveljen kanssa. Ajettiin Milanosta Ranskan kautta Sveitsiin ja takaisin Italiaan Lago Maggiorelle. En tiedä mitä oikein oltiin ajateltu. Vauva teki hampaita,kun ajettiin vuoristoteillä ja isoveli ihmetteli tuntien autossa istumista pikkuveljen huudossa. Nyt sujui huomattavasti mukavammin ja mietittiin jo uutta roadtripiä ensi kesälle.

  • Reply duunireissaaja sunnuntai, 5 elokuun, 2018 at 09:45

   Me siirryttiin pidempiin autolomiin lapsen ollessa 7-vuotias. Nyt ollaan ajeltu useita reissuja Keski-Euroopassa, Balkanilla, Portugalissa ja Virossa. Tänä vuonna tytär kyllä kysyi voitaisko joskus olla vaan yhdessä paikassa koko loma. Kai sitä vois yrittää?

 • Reply Terhi | VAGABONDA maanantai, 6 elokuun, 2018 at 17:55

  Meteora on aivan käsittämättömän upea paikka! Olen käynyt siellä muutaman kerran, mutta voisin mennä milloin vain uudestaan. Niistä sadunomaisista maisemista ei vaan voi saada tarpeekseen!

  • Reply duunireissaaja torstai, 9 elokuun, 2018 at 14:31

   Mä yllätyin miten upea Meteora oli. Noissa vähän jännittää täyttyykö odotukset, mutta huoli oli onneksi ihan turha.

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty tiistai, 7 elokuun, 2018 at 14:17

  Seuraavalla kerralla otat kyllä minut mukaan roadtripille! Mulla kun alkaa takapenkki kitistä jo ennen kuin auto on edes käynnissä. Ja täytyy myöntää, että tuo roomalaisten vesihanojen idea on ollut mulle mysteeri: minä olen vain aina täyttänyt vesipulloa siitä alhaalta. Ehkä seuraavalla kerralla uskallan kokeilla yläpuoltakin.

  • Reply duunireissaaja torstai, 9 elokuun, 2018 at 14:33

   Saatiin Roomassa sisäpiirivinkki?. Ja tervetuloa kyytiin, mä olen aina valmis roadtripille! Meillä tytär tykkää autolomista, samoin mies. Joka haluaa aina ajaa. Omalla reissulla olilin hienoa päästä ratin taakse ihan ite.

 • Reply Travelloverin Annika perjantai, 10 elokuun, 2018 at 21:14

  Onpa kesääsi mahtunut vaikka mitä!

  Meteora on superihana. Olen ollut vuosia sitten. Nyt sitä on alkanut näkyä jonkin verran blogeissa. Ja voi miten suloinen kuva Lyypekistä. Olen alkanut ajatella, että Saksaan pitäisi tutustua muutamaa suurta kaupunkia enemmän. Oliko Lyypekki muuten kiinnostav, vai rajoittuuko sen ihanuus muutamaan vanhaan kortteliin?

 • Leave a Reply