Suomen suurin matkablogiyhteisö

Prahan parempi puoli Malà Strana

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

4 Comments

 • Reply Reissu-Jani sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 11:03

  Mala Strana on myös suosikkikohteeni. Olen käynyt viidesti Prahassa ja aina Mala Stranassa ollut majoitus – eri hotelleissa tietty. Konjakin ystäville suosittelen U Starê Studny baaria – konjakkimenu 21€ sis viisi eri konjakkia. Hotelleista Hotel Kampa on suosikki…. Btw saamme ”kiittää” esi-isien suoritusta 1600-luvulla että millainen Mala Strana on nykyisin. Hakkapeliitat tuhosivat Kaarlen sillan länsipuolen eli Mala Strana 30-vuotisen sodan aikana. Hyvä Suomi (Ruotsi)!

  • Reply Hanneli/ duunireissaaja sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 11:15

   Me katsottiin myös Hotel Kampaa, mutta päädyttiin Lokal Inniin. Jotenkin kartalla etäisyydet näytti pidemmiltä kuin todellisuudessa, ja luultiin sen olevan syrjässä. Hah, vähänpä tiedettiin.

   Luinkin tosta hakkapeliittojen osuudesta, mutta jätin historiaosuuden tällä kertaa väliin. Ilmeisesti hakkapeliitat olivat myös hieman liian kiinnostuneita Strahovin luostarin kirjastostakin. Ja kaiken lisäksi vielä kaikki sieltä varastettu sotasaalis paloi myöhemmin Turussa. Se mitä ei siis oltu tuhottu jo paikanpäällä.

 • Reply Sini / Sini matkakuumeessa sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 12:13

  Mä olen yöpynyt samalla alueella Pod vezissä, joka valikoitui mm hyvien arvostelujen takia eikä suotta. Tykkäsin siitä tosi paljon. Meidän huoneen ikkunasta näkyi muuten Lokal. Tuli käytyä siellä vaan oluella ja seisomapaikoilla, koska kaikki pöydät oli täynnä. :)

  • Reply duunireissaaja sunnuntai, 14 tammikuun, 2018 at 13:27

   Mekin jouduttiin iltaoluet juomaan pystybaarissa, niin täyttä siellä oli aina. Yhtenä iltana sentään hoksattiin ottaa bisset mukaan yläkertaan omaan huoneeseen.

  Leave a Reply