Suomen suurin matkablogiyhteisö

Päivä Reykjavíkissä. Hitti vai huti?

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

6 Comments

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY tiistai, 13 kesäkuun, 2017 at 17:52

  Voi että miten söpötä Reykjavik näyttää! Niin symppis! :) Vaikka olisit sanonut, että se on huti, haluaisin silti käydä siellä. Jännä, että se kävelykierros oli jopa liian verkkainen, tuntuu että aina tuollaiset kierrokset on sellaista armotonta paikasta toiseen suhaamista.

  • Reply duunireissaaja keskiviikko, 14 kesäkuun, 2017 at 07:32

   Reykjavík on todellakin söpö. Ja vaikka se on pieni, niin näkemättä jäi vaikka mitä. Seuraavallakin reissulla viihtyisin siellä ainakin päivän.

 • Reply Tiia(ntai) tiistai, 13 kesäkuun, 2017 at 20:25

  Awww mitä kuvia! Kiva, että kävitte Perlanilla ja kävelykierroksellakin :) Vaikka joo, kieltämättä asiaa taisi siellä olla aika paljon, ja ainakin osa oli varmasti sellaista, minkä suurin osa oli jostain lähteestä kuullut tai lukenut jo etukäteen.

  • Reply duunireissaaja keskiviikko, 14 kesäkuun, 2017 at 07:38

   Mun kokemus kävelykierroksesta oli, että näytettävää ja kerrottavaa olisi ollut enemmänkin, mutta jostain syystä jumitettiin vähän turhankin pitkään muutamassa paikassa, joista ei niin paljon ollutkaan sanottavaa. Ehdin siis välillä kyllästyä, ja toivoa että matka jatkuisi. Ja tietty sisältö oli amerikkalaisille suunnattua, eli pohjoismaalaiselle aika tuttua kauraa. Mutta positiivisen puolelle kokemus menee!

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana tiistai, 13 kesäkuun, 2017 at 21:33

  Sympaattinen on kyllä niin oikea sana! Mä tykkäsin kans Reykjavikista. Me käveltiin aivan hulluna puutaloalueilla, mutta Perlaniin ei älytty kiivetä. Harmi, upeat näköalat! Mutta sentään kirkontorniin kivuttiin ja oli sieltäkin hyvät näkymät. Ja suuret muraalit saa mun sydämen aina väpättämään.

  • Reply duunireissaaja keskiviikko, 14 kesäkuun, 2017 at 07:40

   Me ei käyty kirkon tornissa, kun päätettiin hoitaa näkymät Perlanissa. Torniin kapuan siis seuraavalla kerralla. Ja muraaleja, niitä oli tosiaan kaikkialla.

  Leave a Reply