Suomen suurin matkablogiyhteisö

Päiväretkiä Dublinin rannikolla – Cliff Walk

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

10 Comments

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana tiistai, 28 helmikuun, 2017 at 09:50

  Voimakkaita kuvia, luonnon voiman oikein aistii! Varsinkin tuo Brayn ranta vaahtoaa lähestulkoon pelottavan näköisenä.
  .
  Vaikka oli välillä vähän tuiverruksen kanssa haasteita, niin toisaalta Cliff Walkista tuli varmaan entistäkin elämyksellisempi sään takia. Aina ei tarvita sitä kauneinta säätä ja auringonpaistetta – vaikka ei niistä haittaakaan ole. :)
  .
  Aivan mahtavaa, että päädyit tuonne. Tämän takia sitä kirjoittaa blogia, kun tietää että omista kokemuksista voi olla toisille iloa ja hyötyä! Kiitos linkkaamisesta. <3

  • Reply duunireissaaja tiistai, 28 helmikuun, 2017 at 09:54

   Mulle jäi sun jutusta kutina, että voisin pitää tuosta retkestä. Ja todellakin kannatti lähteä. Eihän se nyt mikään Andalusian Caminito Del Rey ollut, mutta toisella tavalla vaikuttava kuitenkin.

 • Reply Saana | Live now – dream later tiistai, 28 helmikuun, 2017 at 17:50

  Upean näköistä! Jotenkin Irlannin dramaattisiin maisemiin sopii pilvisyys, vaikka kirkkaalla kelillä olisikin kiitollisempi kuvailla. Ja noi palmut, en kestä! Siinä on kyllä luonnonelementti, mitä en Irlannilta ja Pohjois-Irlannilta osannut odottaa. Ainakaan niissä määrin, mitä niitä joka nurkan takana kasvoi. Ihana yllätys se tietenkin oli, pääsin ensimmäistä kertaa Instagram-tilini olemassaolon aikana postaamaan palmukuvan! :D

  • Reply duunireissaaja keskiviikko, 1 maaliskuun, 2017 at 12:23

   Eipä niitä palmuja tainnut munkaan kuvista aiemmin löytyä. Mä tykkäsin helmikuisesta kelistä, silloin ei ainakaan turhia odotuksia hyvän sään suhteen.

   • Reply Saana | Live now – dream later perjantai, 3 maaliskuun, 2017 at 22:22

    Totta. Ja eniten nautin siitä, että nähtävyyksiin ei tarvinnut jonottaa, kuvissa ei näy jumalatonta turistilaumaa ja teilläkin oli tilaa ajella! :) Esimerkiksi Giants Causewaylla paikan johtaja kertoi, että turistikaudella siellä käy 6 000 ihmistä päivässä. Ja nämä siis vierailukeskuksen kautta. Lisää siihen vielä polkuja pitkin tulevat, niin puhutaan varmaan viisinumeroisesta luvusta! Otapa siinä sitten maisemasta valokuvaa!

 • Reply Marja sunnuntai, 28 tammikuun, 2018 at 11:42

  Mahtavaa, tyrskyjä ja luonnonvoimia. Tämän haluaisin kävellä, mutta saapa nähdä saanko lapset innostumaan. Ehkä täytyy tyytyä osaan matkasta. Jostain luin myös Howthista, täytyy sitäkin vielä tutkailla.

  • Reply duunireissaaja sunnuntai, 28 tammikuun, 2018 at 12:09

   Howth on kuulemani mukaan erinomainen kohde päiväretkelle. Mä valitsin tämän suunnan, koska halusin päästä jonnekin vähemmän suosittuun paikkaan.

 • Reply Howth – päiväpatikointia ja merimaisemia Dublinin lähellä – Matkoja, retkiä, hetkiä keskiviikko, 7 maaliskuun, 2018 at 21:46

  […] DART-junalla pääsee myös Dublinin eteläpuolelle Greystonesiin, josta kävelylle kohti Brayn kylää lähti Duunireissaaja. Tässä hänen tarinansa: Päiväretkiä Dublinin rannikolla – Cliff Walk […]

 • Reply sarsa/Pohjoistuuli puhaltaa tiistai, 7 toukokuun, 2019 at 05:52

  Tästä sainkun kivan retkivaihtoehdon tulevalle reissulle. Onko niin että se Leap viditor card käy myös näihin rannikkokaupunkeihin Dart junassa?

  • Reply toisiinmaisemiin tiistai, 7 toukokuun, 2019 at 19:31

   Kiva että innostuit. Joo, sillä samalla lipulla sai matkustaa DART-junissa. Itse asiassa se kävi melkein mihin julkiseen kulkuvälineeseen vaan.
   https://about.leapcard.ie/dublin

  Leave a Reply