Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lisää maisemia Euroopassa – roadtrip 2016 osa 2

Blogi on muuttanut!

 

Löydät jutut jatkossa osoitteesta:

toisiinmaisemiin.com

Tervetuloa!
Hanneli @toisiinmaisemiin

14 Comments

 • Reply miraorvokki sunnuntai, 10 heinäkuun, 2016 at 20:34

  Tuo on ihana reitti! Hauska että valitsitte Izolan kohteeksi :) Se on kyllä ihana pieni kaupunki! Usein tuntuu että tyypit pomppaa Koperiin, Portoroziin tai Piraniin ja Izola unohtuu siinä välissä. Tuo moottoritie on tosiaan nopea Sloveniasta Itävaltaan mutta onhan tuo teidän reitti monen monta kertaa upeampi. Henkeä salpaavat maisemat :) Tuli ikävä taas Sloveniaan.

  • Reply duunireissaaja tiistai, 12 heinäkuun, 2016 at 09:59

   Izola oli sympaattinen, mutta kyllä minuun Piran iski paremmin. Tosin uimaan Izolassa oli helpompi mennä, joten sen puolesta valinta oli oikea.

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija maanantai, 11 heinäkuun, 2016 at 10:19

  Kauniin näköistä! Vietin viikon Zell Am Seessä neljä vuotta sitten, ja tykkäsin paikasta :)

  • Reply duunireissaaja tiistai, 12 heinäkuun, 2016 at 10:02

   Luulen että mulla reissuväsymys vaikutti Zell am Seen kokemiseen. Mies nimittäin tykkäsi paikasta, mä en oikein innostunut. Ja meille se oli vain välietappi, ettei tarvinnut alppien ylityksen jälkeen ajaa pidemmälle.

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi maanantai, 11 heinäkuun, 2016 at 17:35

  tuon on täytynyt olla onnistunut reissu! Herrajumala noita alppimaisemia ja oi, miten tunnelmallista on noiden kauunkien kivikujilla <3

  • Reply duunireissaaja tiistai, 12 heinäkuun, 2016 at 10:16

   Mä olen ihan hulluna noihin pikkukujiin ja erityisesti hieman rosoisiin taloihin. Tuntuu ettei paljon muuta tullut kuvattua. Suosikkipaikat niiden suhteen reissulla olivat Saksan Fussen, Kroatian Groznjan ja Italian Grado. Kaikki olivat tosin ihan erilaisia keskenään.

 • Reply Katriina tiistai, 12 heinäkuun, 2016 at 12:05

  Oli kiinnostavaa lukea matkakertomusta Sloveniasta. Se on jäänyt minun tetoisudessani valkoiseksi aukoksi vaikka asun vajaan 800 km:n päässä. Kaikki tututkin näköjään ajavat sen läpi Kroatiaan. Noista muista paikoista muutamat ovat tuttuja omalta käynniltä tai muuten vain. Minun suuri rakkauteni ovat Itämeri ja sen ympäristömaat ja varsinkin sen suuret saaret, koska ne sopivat niin hyvin automatkalle Turun ja Heidelbergin välille.

  • Reply duunireissaaja torstai, 14 heinäkuun, 2016 at 22:46

   Kiva kun ihmiset ovat ihastuneet niin erilaisiin paikkoihin. Me ollaan pariin kertaan käyty Kroatiassakin, ja jostain syystä ne seudut kiehtovat. Ajatuksissa siintää jo seuraava roadtrip balkanilla.

 • Reply Kohteena maailma / Rami keskiviikko, 13 heinäkuun, 2016 at 18:29

  Kiva postaus! Piran, Bled ja Zell am See kiinnostavat! Hieman eri syistä kaikki, mielenkiintoisia kohteita ovat jokainen:-)

  • Reply duunireissaaja torstai, 14 heinäkuun, 2016 at 22:50

   Joo, olivat tosiaan aivan erilaisia paikkoja keskenään. Vähän jo katseltiin ensi vuoden reissua, jolloin pääsisi hieman enemmän perehtymään nimenomaan Slovenian vähemmän tunnettuihin kohteisiin.

 • Reply sonjanette | FIFTYFIFTY torstai, 14 heinäkuun, 2016 at 09:49

  Meillä oli yhdessä vaiheessa tarkoituksena mennä kesällä viikoksi juuri Zell am Seehen, se näytti kuvien perusteella kaikista kauneimmalta tarjolla olevista alppikohteista! Sitten päädyimmekin road tripille Baltiaan. https://www.rantapallo.fi/fiftyfifty/2016/07/11/baltian-road-trip-lyhyesti/

  Voin kyllä kuvitella tuon reissuväsymyksen. Meillä oli yhdeksän yön reissulla kuusi kohdetta, joista puolissa yövyttiin kaksi yötä ja muissa yksi yö. Viimeiset kohteet eivät vaan valitettavasti jaksa enää kiinnostaa samalla tavalla kuin muut. Ehkä ihan fiksuakin valita vikaksi kohteeksi paikka, jossa on ennen ollut!

  • Reply duunireissaaja torstai, 14 heinäkuun, 2016 at 22:57

   Mä ensin harmittelin miksei sittenkin menty Salzburgiin. Onneksi ei menty, kun en olisi oikeasti enää jaksanut olla innostunut. Prahan kanssa on joskus muinoin käynyt samoin, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus käydä katsomassa miltä siellä oikeasti näyttää.

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää perjantai, 15 heinäkuun, 2016 at 06:49

  Hitsi kun on ihania pieniä kujia. Tekis mieli heti lähteä tuonne käppäilemään ja katselemaan paikkoja. Kumpa mäkin pääsisin jossain vaiheessa taas kiertämään myös Eurooppaa.

  • Reply duunireissaaja lauantai, 16 heinäkuun, 2016 at 22:41

   Ne kujat on mun heikkous. Kauniita paikkoja on niin paljon, kunpa vain olisi aikaa matkustaa vieläkin enemmän.

  Leave a Reply