Keski-Euroopan roadtrip Saksa

Kuka voi vastustaa saksalaisia pikkukyliä?

keskiviikko, kesäkuu 22, 2016

Neuschwansteinin linnavisiitin jälkeen roadtrip 2016 jatkui kohti viereistä Füssenin pikkukaupunkia. Mä olen ihan lääpälläni näihin saksalaisiin kyliin, ja Füssen osoittautui oikein oivalliseksi ihastuksen kohteeksi. Majoituimme vanhan kaupungin kupeessa mukavassa Maurushausin majatalossa, jossa omistajapariskunta piti meistä hyvää huolta. Huoneet olivat (melamiinikalusteita lukuunottamatta) oikein kauniit. Meillä on matkabudjettina yöpymisiin varattu max. 100€/ yö, ja tämä jäi aamiaisineen jonkin verran alle. Ei mitään luksusta, mutta oikein kelvollinen paikka. Vinkkinä seuraaville tulijoille: käykää kirjautumassa hotelliin ennen linnavisiittiä, niin saatte lipuista alennusta.

Füssen Fussen Saksa

Füssen Fussen Maurushaus

Fussen, Füssen, Maurushaus

Fussen Füssen Maurushaus

Sisäänkäynti huoneeseen oli pitkälle miehelle vähän tiukka. Mä mahduin hyvin.

Ei annettu pienen sadeilman haitata, vaan lähdettiin innokkaina tutkimaan kaupungin katuja. Käytiin syömässä hyvissä ajoin ennen sulkemisaikaa (kuulemma aivan kaikki sulkevat keittiön klo 21.30 mennessä) lähikadun italialaisessa maistuva illallinen. Kävelyretkellä katsastettiin luostari ja päädyttiin joenrantaan, mutta tällä kertaa vesi ei ollut hämmästyttävän vihreää vaan ennemminkin valkoista.

Fussen Füssen joki

Fussen Füssen

Fussen Füssen

Fussen Füssen

Kaupungissa olisi hyvin viihtynyt toisenkin päivän, mutta meidän reissumme jatkui hyvin nukutun yön jälkeen kohti Itävaltaa ja Innsbruckia.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lue matkabloggaajien vinkit Saksan tuntemattomampiin kohteisiin perjantai, marraskuu 4, 2016 at 14:43

    […] >> Lue lisää Füssenin tunnelmista Duunireissaaja-blogisaa! […]

  • Leave a Reply