Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yhteistyö ja mediakortti

Visio

Tintti Tutkimusmatkalla- Blogi on matkailuun ja vapaa-aikaan keskittyvä blogi, jossa Tiina tutkii ja testaa erilaisia majoituksia, kotimaan kohteita sekä muita vapaa-aikaan liittyviä palveluita/ilmiöitä/elämyksiä.

Visiona on panostaa ensisijaisesti Instagramiin ja tuoda sinne kuvia/videoita/tarinoita reissuistani. Rantapallon blogiini kirjoitan matkoista yksityiskohtaisempaa tietoa. Perustin nyt myös Facebookiin sivut, joten sinnekin saa tulla ihmittelemään ja jakamaan omia vinkkejään.

Haluan, että Instagramin sivuillani seuraajat vuorovaikuttavat kanssani ja saavat uutta tietoa eri kohteista ja palveluista. Instagramissa tarinoitani tällä hetkellä seuraa n. 30-35 % seuraajistani. Kuka tahansa saa laittaa minulle viestiä yksityisesti/julkisesti ja kertoa omia matkailuvinkkejään tai kysyä mitä tahansa!

 

Lukuja

Instagramissa seuraajia: 430 (päivitetty lokakuu 2021).

Blogissa lokakuussa reilu 140 kävijää, keskimääräisesti kävijöitä on n. 40 kuukaudessa blogipostauksen aikoina

Seuraajista suurin osa on naisia ja iältään 35-45 vuotiaita

Enemmän lukuja mediakortissani, jonka saat pyytäessä (Ei yksityishenkilöille, vaan yhteistyötä tahtoville tahoille)

Instagramissa kuvista tykkää n. 30-300 henkilöä, kelavideoita on katsottu vuorokaudessa reilu 11 000 kertaa

Instagramissa eniten vuorovaikutusta muiden kanssa

 

Kiinnostuksen kohteet, intohimoni ja tulevaisuuden haaveeni

Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi tehdä yhteistyötä erilaisten toimijoiden parissa; on kyseessä sitten hotelli, hostelli tai muu majoitusmuoto. Useimmiten matkustan yksin, mutta mahdollisuuksien mukaan saan seuralaisen matkaan. Tässä hiukan lueteltuani minkälaisista asioista olisin erittäin kiinnostunut:

  • Risteilyt
  • Kylpylämatkat (Vesi on aina ollut tärkeä elementti ja viihdyn vedessä erittäin paljon, joten majoituspaikat jossa pääsee uimaan on parasta antia)
  • Pitkäaikaismajoitukset (Yhtenä mielenkiinnon kohteena on ollut seurata näitä, jotka asuvat hotellissa muutaman kuukauden. Tämän tyylinen yhteistyö olisi ÄÄRIMMÄISEN mielenkiintoista, joten jos tiedossa on pitkäaikaismajoitus jossakin päin Suomea tai maailmaa, niin olisin kiinnostunut)
  • Eläimet, vesi, luonto, elokuvat, tanssi, ruoanlaitto ovat asioita joista pidän! Näitä haluaisin tuoda enemmän ilmi blogissa ja somekanavissa
  • Historialliset kohteet ja kummituspaikat!
  • Minua kiinnostaisi jakaa kokemuksia, liittyy ne sitten kulkemiseen (juna, bussi ym), majoituspaikkoihin, kohteisiin tai vapaa-ajan/matkailun välineisiin (vaatteet, kirjat, matkalaukut ym)

Jos sinulla on mielessä jokin idea/yhteistyöehdotus tai miksei vaikka työtarjouskin, niin otan kaikki ehdotukset/ideat vastaan mielelläni. Otathan yhteyttä sähköpostilla tai Instagramissa yksityisviestillä. Jos haluat tietää tarkempia lukuja ja tietoa minusta, voin lähettää mediakorttini sähköpostilla!

 

Sähköposti: [email protected]

https://www.instagram.com/tinttitutkimusmatkalla/