Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yhteistyö ja mediakortti

Visio

Tintti Tutkimusmatkalla- Blogi on matkailuun ja vapaa-aikaan keskittyvä blogi, jossa Tiina tutkii ja testaa erilaisia majoituksia, kotimaan kohteita sekä muita vapaa-aikaan liittyviä palveluita/ilmiöitä/elämyksiä. Tulevaisuudessa mukana myös ulkomaankohteita.

Visiona on panostaa ensisijaisesti Instagramiin ja tuoda sinne kuvia/videoita/tarinoita reissuistani. Rantapallon blogiini kirjoitan matkoista yksityiskohtaisempaa tietoa. Perustin nyt myös Facebookiin sivut, joten sinnekin saa tulla ihmittelemään ja jakamaan omia vinkkejään.

Instagram tililläni on eniten vuorovaikutusta seuraajien kanssa, minulle seuraajamäärää tärkeämpi on vuorovaikutus ja aito halu kertoa reissuista. Toivon myös, että julkaisuistani on apua muille, jotka esimerkiksi etsivät tietoa kohteesta.

 

Lukuja

Instagramissa seuraajia: 509 (päivitetty 2.2.2022)

Blogissa käy kuukausittain 40-140 kävijää

Facebookissa noin sata seuraajaa (päivitetty 2.2.2022)

Seuraajista suurin osa on naisia ja iältään 35-45 vuotiaita

Enemmän lukuja mediakortissani, jonka saat pyytäessä (vain yhteistyötä tahtoville tahoille)

Instagramissa keskimäärin 100 tykkää kuvasta/videosta, reels videoilla katselukertoja 100-11 000 välillä

 

Kiinnostuksen kohteet, intohimoni ja tulevaisuuden haaveeni

Tulevaisuudessa minua kiinnostaisi tehdä yhteistyötä erilaisten toimijoiden parissa, on kyseessä sitten  majoitusmuoto, jokin vapaa-aikaan liittyvä ilmiö tai tietty paikka. Useimmiten matkustan yksin, mutta mahdollisuuksien mukaan saan seuralaisen matkaan. Tässä hiukan lueteltuani minkälaisista asioista olisin erittäin kiinnostunut:

  • Risteilyt
  • Kylpylämatkat (Vesi on aina ollut tärkeä elementti ja viihdyn vedessä erittäin paljon, joten majoituspaikat jossa pääsee uimaan on parasta antia)
  • Pitkäaikaismajoitukset (Yhtenä mielenkiinnon kohteena on ollut seurata näitä, jotka asuvat hotellissa muutaman kuukauden. Tämän tyylinen yhteistyö olisi ÄÄRIMMÄISEN mielenkiintoista, joten jos tiedossa on pitkäaikaismajoitus jossakin päin Suomea tai maailmaa, niin olisin kiinnostunut)
  • Eläimet, vesi, luonto, elokuvat, tanssi, ruoanlaitto ovat asioita joista pidän! Näitä haluaisin tuoda enemmän ilmi blogissa ja somekanavissa
  • Historialliset kohteet ja kummituspaikat!
  • Minua kiinnostaisi jakaa kokemuksia, liittyy ne sitten kulkemiseen (juna, bussi ym), majoituspaikkoihin, kohteisiin tai vapaa-ajan/matkailun välineisiin (vaatteet, kirjat, matkalaukut ym)

Jos sinulla on mielessä jokin idea/yhteistyöehdotus tai miksei vaikka työtarjouskin, niin otan kaikki ehdotukset/ideat vastaan mielelläni. Otathan yhteyttä sähköpostilla tai Instagramissa yksityisviestillä. Jos haluat tietää tarkempia lukuja ja tietoa minusta, voin lähettää mediakorttini sähköpostilla!

 

Sähköposti: [email protected]

https://www.instagram.com/tinttitutkimusmatkalla/