Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Tintti kummitusmatkalla Glo Hotel Artissa

tiistai, 22 joulukuun, 2020

Yöksi hotelliin, jossa kummittelee? Mikä ettei. Lähdin viettämään staycation tyylistä yötä, Helsingin keskustaan, Glo Hotel Artiin. Toteutin reissun yhteistyössä Glo Hotel Artin kanssa ja täytyy kyllä sanoa, että tämä hotelli oli aika nappivalinta minulle. En tiennyt hotellista mitään ennen yöpymistä ja pienen googlettamisen jälkeen silmiini osui tekstit hotellin kummituksista. Olen aina ollut kiinnostunut yliluonnollisista asioista ja yllätys kun olen aika utelias persoona,  myös utelias tutustumaan myös näihin mystisiin asioihin.

Tiiviin työjakson jälkeen oli kiva viettää hotelliyö ja Helsinki sopii minulle. Vaikka olen asunut näillä seuduilla jo lähes 10 vuotta, tunnen oloni yhä turistiksi!

Glo Hotel Artin rakennus poikkesi muista rakennuksista tuolla Lönnrotin kadulla ja sijainti oli mielestäni hyvä. Jos kuljet julkisilla, niin rautatieaseman jälkeen hyppäämällä ratikkaan, pääset hyvinkin lähelle tuota hotellia. Tai jos haluat nauttia Helsingin kadun maisemista, niin matkaa rautatieasemalta hotellille tulee n. reilu kilometri (silmämääräisesti).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vietyäni tavarat hotellihuoneeseen, lähdin tallustelemaan keskustan katuja. Ikävä kyllä, tää koronatilanne vähän vaikutti siihen etten kaupoissa käynyt. Kävin ihastelemassa Ekbergin herkkuja, lasiseinän takaa ja tein pyörähdyksen Hietalahden kauppahallissa. Huoneeseen takaisin mentyäni, nautin kylvystä, katselin tv:tä ja söin. Pääsin myös hiukan tutkimaan hotellin paikkoja, joista oon laittanut instagram tilille välillä kuvia/videioita. Ikävä kyllä, hotellin torniin en päässyt vierailemaan yksityistilaisuuden takia.

 

Hotellin alakerrassa kirjastomaisessa huoneessa on hyvä nauttia vaikka kahvit tai lasilliset!

Hotellille antaisin arvosanan; 4.9/5, tässä oma listani Glo Hotel Artista plussineen ja miinuksineen

+ Hotellin ulkonäkö; varsinkin aula ja sen yläpuolella olevat kerrokset. Koska Hotellin rakennus on 1900 luvun alusta, tämä on osattu hyvin säilyttää. Hotelliin sisäänastuessa tuntuu kuin astuisi vanhaan kartanoon! Myös kirjastomainen huone oli mukava paikka nauttia kahvia!

+ Tutustuessani Hotellin muihin kerroksiin ja huoneisiin, huomasin että tämä olisi oiva paikka järjestää juhlia. Isossa juhlasalissa, olisi ihana viettää tanssiaisia, mutta tiloista löytyis myös pienempiä huoneita esim. jos haluat viettää juhlia pienellä porukalla. Myös työporukan illanviettopaikkana tämä olisi kiva!

+ Huone oli hyvin moderni ja sieltä löytyi kaikki tarvittava. Hiustenkuivaaja, silitysrauta, kahvitarvikkeet, tv, kirjoituspöytä ja mukava nojatuoli! Omassa huoneessani oli myös amme! <3

– Huoneet sijaitsivat hiukan erikoisessa paikassa, johon piti mennä useamman lasioven läpi. Tämä ei toki häirinnyt, mutta voisi olla miinus varsinkin jos kuljet pienten lasten kanssa tai yrität löytää huoneeseen pienessä maistissa!

– Aamiaista olisi voinut vielä porrastaa näin korona aikana, hienosti oli suunniteltu tämä porrastus ja otettu huomioon turvallisuus. Mutta itseäni vähän järkytti ihmismäärä aamiaisella! Ajattelin ettei hotellimatkustaminen olisi näin suosittua, mutta väärässä nähtävästi olin!

Hotellissa on paljon yksityiskohtia, joista pidin. Esimerkiksi rappusten luona olevasta istumapaikasta!

(Ylhäällä: kuvia hotellin alakerroksesta)

Yläkerrassa sijaitsi hieno juhlasali, kyllä täällä kelpais juhlia viettää!

Glo Hotel Art room Comfort

Aamiainen sijaitsi Hotellin kellarikerroksessa ja täytyy antaa plussaa letuille (Näkyy kuvassa Croisanttien vieressä toisessa laatikossa) ja erilaisille hilloille. Pienillä extra asioilla, hotelliaamiainen on luksusta! Myös röstiperunat olivat mukava lisä! Aamiaisen jälkeen vetäydyin huoneeseen levolle hetkeksi aikaa, kun lähdin kotiin päin. By the way, mä nukuin vaan 5 tuntia! Yleensä omaan hyvät unenlahjat, mutta en tiedä veikö kummitus yöuneni vai kuka. Seuraavalla kerralla, kun majoitun paikassa, jossa voisi olla jotakin yliluonnollista, otan kyllä kummitusvehkeet mukaan matkalle!

Lisää kuvia/videoita Instagramissa @tinttitutkimusmatkalla

Ootko viettänyt staycationin nyt korona-aikana, kerro kommentilla! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply