Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Pääsiäinen kotona yllätysherkkujen kera

torstai, 8 huhtikuun, 2021

Pääsiäinen 2021; hyvinkin samanlainen kuin viime vuonnakin. Minulle itseasiassa Pääsiäinen ei ole koskaan ollut tärkeä juhla ja jos pystyn; niin vietän nämäkin juhlapyhät mieluusti töitä tehden. Mutta on Pääsiäisessä asioita joista nautin; suklaamunat, värikkäät koristelut (Keltainen <3) ja kevään tulo! Lampaasta myös pidän; niin eläimenä kuin ruokanakin, tänäkin vuonna söimme lammasta yhtenä pääsiäispäivänä.

Tänä pääsiäisenä ajateltiin hemmotella makunystyröitä tilaamaan ruokaa kotiin, tekosyynä: Korona. Nyt jos koskaan kotiin tilaaminen on SUOSITTUA jopa! Nyt voi hyvällä omalla tunnolla tilata ruokaa kotiin ja hemmotella.

Kaupallinen yhteistyö: Crunch Brunch Platter

Tilasimme Crunch Brunch Platterin kautta heidän kuukausi platterin, Crunchilla on mahdollisuus ottaa kuukausitilaus, jolloin saat kerran kuukaudessa (kuun ensimmäisellä viikolla) kotiisi yllätys platterin! Tämä on erittäin hyvä sellaiselle, joka haluaa jännitystä elämään (nyt kun sitä on vaikea saada mistään, niin tämä platter vähän tuo jännitystä korona arkeen).

Kuukausitilausta on mahdollisuus ottaa kolmelle tai kuudelle kuukaudelle. Tämä on oiva tapa hemmotella itseään kuukausittain tai vaikka ostaa anopille lahjaksi! Jos kuukausitilaaminen ei innosta, niin aina voi kokeilla yhtä settiä. Crunch Brunch Platter toimittaa laajalle alueelle Uudellamaalla (mm. Keravalle, Tuusulaan ja Järvenpäähän asti). On plattereita yhdelle, kahdelle tai isommalle poppoolle.

 

Kotiinkuljetuksen lisäksi Platterin voi hakea muutamista eri kaupoista:

FREDA (Fredrikinkatu 29, Helsinki)

HAKANIEMI (K-Market Hakaniemen herkku, Siltasaarenkatu 16, Helsinki)

VUOSAARI (K-Market Aurinkolahti, Leikosaarentie 48, Helsinki)

LIPPAJÄRVI (K-Market Ravioli, Lippajärventie 29-31, Espoo)

HAUKILAHTI/WESTEND (K-Market Sorsakivi, Toppelundinportti 3, Espoo)

Itse haaveilen että pääsen nauttimaan isompaa platteria parin kaverin kanssa, vähän sidukkaa juoden ja pientä napostellen. Lopuksi voi vähän nostaa tanssijalkaakin 😉 Voi että, sitä voi ihminen pienistä asioista haaveilla nyt kun maailman tilanne on tämä 🙂

Kesää myös odotellen, suunnitelmissa onkin jo tilata piknik platter ja noutaa se tuolta Lippajärven K-marketista, josta voikin heti suunnata Lippajärven uimarannalle nauttimaan kesästä ja platterista. Siis voitko jo tulla kesä?

Jos kiinnostus heräsi kokeilla jotakin Platteria, niin tästä pääset Crunch Brunch Platterin kotisivuille: https://crunch-brunch.fi/ 

Oletko viime vuoden aikana hurahtanut kotiinkuljetukseen? Oletko kokeillut jotakin uutta?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply