Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Hellettä pakoon Jätkäsaaren Clarion hotelliin

torstai, 15 heinäkuun, 2021

Ihan törkeen kuuma. Ollut jo kauan. Asun kerrostalossa, jossa ilma ei oikein kulje ja haaveilen vain viileästä kelistä tällä hetkellä. Näin suomalaisena säästä täytyy aina valittaa; eli nyt on liian kuuma. Ennen Kuusamo reissua en halua lähteä kauas, joten päädyin kaverini kanssa viettämään Staycation lomaa Helsinkiin. Katselimme myös kylpylöitä, jotka olisivat parin tunnin matkan päässä Helsingistä, mutta yllätys: KAIKKI ON BUUKATTU TÄYTEEN. Kaikki muutkin haluavat hellettä pakoon, ilmastoituun huoneeseen ja nauttimaan kesästä.

Hotelliksi valikoitui Clarion hotelli Jätkäsaaressa, tämä hulppean korkea rakennus ja ylimmäisen kerroksen uima-allas houkutteli. Tämä hotelli täytyy testata.

Hotellille saavuttuamme laitoimme ilmastoinnin päälle, heti. Tätä on odotettu. Viileää ilmaa ja kerrankin voin nukkua kunnolla, ilman että hiekoilisin kuin pieni sika. Vietimme aikaa altaalla, saunassa (kyllä, vaikka ulkona olikin reilu 30 astetta!). Samassa kerroksessa sijaitsi myös pieni kuntosali ja Sky Room, jossa voi nauttia juomaa ja pientä naposteltavaa sekä ihailla Helsingin maisemia.

Drinksulla Sky Roomissa; paikasta hienot näköalat (ja korkealla on myös juomien hinnat)

Päivällä kävimme Stockmannilla ja muuten vain, kiertelimme Helsingin pieniä katuja ja katselimme kauppoja. Lounastamassa kävimme Hietalahden kauppahallissa sijaitsevassa Mama’s Phossa, joka oli yllättävän hyvä! Edullista, isot ja hyvän makuiset ruoat! Molemmat annoimme arvosanan 5/5. Mama’s Pho tarjoaa Vietnamilaista ruokaa, asiakaspalvelu pelasi ja kaikki muukin.

Nepalilaisessa myös kävimme syömässä ja ihmiteltiin, että mitä kadun toisella puolella tapahtuu kun väkeä lappaa. Mahtaisikohan olla jokin näyttely siellä? Uteliaisuus heräsi ja kävimme kurkkaamassa ja löysimme Korona rokotepaikan! HAH! Näyttelypä hyvinkin!

 

Tässä rehellinen palaute Clarion hotellista plussineen ja miinuksineen:

+ Hienot näköalat

+ Helppo löytää ja helposti pääsee tulemaan julkisilla. Rautatieasemalta pääsee ratikalla 7 tai 9

+ Huone on miellyttävä, tv sängyn edessä, isot tyynyt ja nojatuoli tuntui taivaallisen hyvältä! Huoneessamme oli myös kylpyamme ja Rituals’in tuotteet! <3 ILMASTOINTI! Voi jumaleisson, miten hyvältä tuntui päästä ilmastoituun huoneeseen!

+ Allas 16. kerroksessa hienoineen näköaloineen

–  Minibaarin lämpötila oli yllättävän alhainen.. Tuntui vähän siltä että onko tämä päälläkään?

– Jos olisin turistina ja minulla olisi matkalaukku, miettisin mihin laitan vaatteita? Kaipaisin huoneeseen jotakin pientä hyllyä vaatteille. Henkarit eivät riitä

–  Aamiaisen ruuhka yllätti. Kyllä, menimme suosittuna aikana ja tietääkseni tätä oli porrastettu koronan takia. Aamiaisella oli arviolta n. 70 ihmistä samaan aikaan, en tiedä riittääkö edes tämäkään luku! Ruokia joutui myös odottamaan jonkun aikaa ja pöytäpaikkaa oli vaikea löytää

– Hissin nappulat ja mikä kerros?! Hissin nappuloista oli vaikea nähdä onko painettu vai ei. Nämä ovat tietenkin ”pieniä vikoja” mutta kiinnitimme vain huomion tähän

Kahden hengen superior view huone

Huone sijaitsi kerroksessa 13, joista oli hieno näköala! Näköalaa oli kiva seurata mihin vuorokauden aikaan tahansa!

Kylpytakissa loikoilua altaan lähettyvillä 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply