Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogin takana

Blogin takana on Tiina

”Tintti Tutkimusmatkalla” Blogia ja somekanavia pyörittää Tiina, Vantaalta. Ikää on kertynyt reippaat 30 vuotta ja olen aina ollut kiinnostunut matkailusta. Ensimmäiset reissut ulkomaille tein yksin jo 17 vuotiaana. Minua on kiinnostanut niin eksoottiset kohteet kuin kotimaakin. Vasta nyt, kun ikää on tullut enemmän on kotimaan matkailu ollut kuvioissa enemmän!

En ole media-alan työntekijä enkä somevaikuttaja, vaan perus duunarinainen! Olen useamman vuoden tehnyt kokoonpanotyötä ja vuorotyötä! Haluaisin blogillani ja somekanavilla kertoa kokemuksia matkoista niin kuin minä ne näen ja koen. En halua jakaa Instagramissa filttereillä täytettyjä kuvia vaan aitoa kuvaa/videota! En tienaa huikeita määriä rahulia, joten matkanikin ovat usein säästöbudjetilla tehtyjä enkä pysty matkustelemaan niin usein kuin haluaisin.

 

Vapaa-ajalla tykkään katsoa elokuvia, harrastan liikuntaa eri muodoissa (uinti, tanssi ja lenkkeily) ja hyvä ruoka on ollut myös lähellä sydäntäni. Matkoilla haluaisin nähdä eläimiä, luontoa, vettä mutta myös kaupunkikohteet kiinnostavat minua. Useimmiten matkustan yksin, mutta ei matkaseuralainenkaan olisi haitaksi!

Välimeren maista Kreikka on ollut pitkään suosikkini, mutta Kroatiassa haluaisin myös käydä. Ulkomailla ollessani viihdyn paljon vedessä, tutkin paikkoja kävellen ja paikallinen kulttuuri kiinnostaa. Minua kiinnostaa matkailussa myös paikkojen historia ja paikat, jossa kummittelee!

Tässä onkin pintaraapaisu minusta 🙂