Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Minä matkaajana

maanantai, heinäkuu 20, 2020

Ensimmäisen blogipostauksen parissa, ajattelin kertoa minkälainen olen matkaajana ja minkälainen on minun tarinani matkailun parissa.

Perheessämme on matkusteltu jo silloin kun olin pieni, vaahtosammuttimen kokoisena matkustelimme Lapissa ja Norjassa, myöhemmin muutamissa Euroopan eri maissa. Teini-ikäisenä kohteet vaihtuivat Välimeren maisemiin ja Kanariansaariin. Myöhemmässä nuoruutta matkustelinkin jo kovin ahkerasti ja tein yksin reissuja jo 17-18 vuotiaana. On tullut matkusteltua mm. Intiassa, Thaimaassa ja Floridassa.

Nyt vanhemmassa iässä, en ole niin kiinnostunut menemään kauas, vaan Välimeren maisemat ovat minulle riittäneet. Toki, voisin kyllä vieläkin matkustaa kauemmaskin. Myös vanhempana matkailu kotimaassa on alkanut kiinnostaa.

Teneriffan vuoristoa

 

Punkaharjun maisemia

 

Useimmiten matkustan yksin, mutta matkaseurasta ei olisi kyllä haittaa. Kohteet, jotka minua kiinnostaa tänä päivänä on: Dubai, Kroatia ja Suomessa erilaiset kansallispuistot. Haaveena olisi myös toteuttaa reissu autolla/matkailuautolla, vaikka kotimaassa tai miksei kauempaakin. Matkoillani tykkään paljon oleskella vedessä, tutkia lähiseutua, hiukan shoppailla ja kokea erilaisia elämyksiä sekä maistella paikallisruokia. Matkaajana, arvostan hyvää sijaintia ja maisemia. Tykkään majoittautua hotellissa, mutta en nyrpistä nenää teltassa yöpymisellekään.

Laittelen tänne julkaisuja eri kohteista missä olen majaillut sekä jos testaan jotakin elämystä. Instagramia tulen päivittelemään enemmän ja löydät minut nimimerkillä: tintti.tutkimusmatkalla

Minuun saa ottaa yhteyttä, kertoa vinkkejä, kysyä sekä teen mielelläni yhteistyötä erilaisten matkanjärjestäjien/majoituspaikkojen kanssa.

Kesälomaa on vielä jäljellä parisen viikkoa, katsotaan jos yhden reissun vielä tekisi tässä välissä. Tänä kesänä olen käynyt Imatralla, Punkaharjulla, Savonlinnassa, Padasjoella sekä Lahdessa. Nyt vallitsevan tilanteen takia, olen panostanut kotimaanmatkailuun. Kyllä sitä Suomestakin löytyy hyviä kohteita; ihania järvimaisemia sekä sää on ollut mitä parhain.

Hyvää kesää kaikille! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply