hero taustakuva

Rantapallosta Matka 2011 -messujen verkkokumppani

artikkelin kuva
Tiedotteet
Suomen Messut ja Rantapallo Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Matka 2011 -messujen mediakumppanuudesta.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 04.11.2013
facebook   whatsapp

Rantapallo liittyy Matka 2011 -messujen mediakumppaneiden joukkoon roolinaan messutapahtumien raportointi verkkomaailmassa ennen messuja ja niiden aikana.

Matka 2011 -messujen muut mediakumppanit ovat matkailulehti Mondo ja radioista Iskelmäradio. Pohjoisen Euroopan suurin matkailualan tapahtuma kerää tammikuussa yhteen sekä alan toimijat että suuren yleisön. Matka-messut kuuluvat koko vuoden suosituimpiin messutapahtumiin.

Videoita ja verkkouutisia

Rantapalloon avautuu joulukuussa 2010 oma messuille omistettu osionsa, jossa kerrotaan tapahtumavalmisteluista ja raportoidaan alan uutisia. Messujen aikana Rantapallon videotiimi kiertää Messukeskuksessa tallentamassa tunnelmia verkkovideoiden muotoon ja kertoo niin näytteilleasettajien kuin messukävijöidenkin kuulumisia paikan päältä.

– Mediakumppaneillamme matkailulehti Mondolla, Iskelmäradiolla ja nyt myös Rantapallolla on kullakin oma tärkeä tehtävänsä vuoden suurimman matkailutapahtuman tiedonvälityksessä. Mediakumppaneidemme kautta messujen tunnelmat välittyvät sekä kävijöille että niille, jotka syystä tai toisesta eivät itse pääse paikan päälle, sanoo näyttelyryhmäpäällikkö Anita Mäkelä Suomen Messuilta.

Matka 2011 -messut Helsingin Messukeskuksessa 20.-23.1.2011

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.