Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vinkkejä Ko Samuille

Tattoo, räätäli, thaihieronta, hammashoito, apteekki. ovat turistien usein käyttämiä palveluita.
Tattoo, Samuilla suosittelen Nunu starcat Tattoo chaweng, Nunu on tehnyt kuvia about 15 vuotta ja sen lisäksi että kädenjälki on loistava, hän myös sanoo suoraan näkemyksen tulevasta kuvasta ja photosoppaa tulevan tatskan kuvaan mistä näet miltä tulee näyttämään. Nunun löytää Facebookista.
Vaatturi Peter chaweng beach roadilta on alansa parhaita,hänet löysin ystäväni kautta jolla on silmää vaatteille( suomen-ruotsalainen joka pelaa eri liigassa) joten kun hän suositteli Peteriä päätin ottaa vinkistä vaarin, enkä ole pettynyt pukuihin ja muihin teettämiini vaatteisiin. Nopea mutta silti laadukas, sovitetaan ja korjataan jos tarvetta niin kauan että tulee loistava, ei kompromisseja.
Satojen ja satojen hieronta salonkien joukosta on vaikea löytää sellaista että osuisi aina kiitettävään, usein mekaanista toistoa. Usein liian pienellä paineella tai sitten liian voimakasta.
Hotellin lähellä on täysin vailla vertaansa oleva relax spa, relax span ns. Päällikkö hieroja Lex on ehkä noita, niin hyvin löytää kipeät pisteet ja anatomian tuntemus on loistava joten välillä sitä vaan ihmettelee kun selkään sattui ja pakaroista hieroi selkäkivut pois, samoin muut tytöt ovat loistavia, aina osuu 8-10 kun relaxissa käy. Relax spa löytää tällä hetkellä chawengin Mac Donaldsin vierestä ja meillä majoittautuessa tytöt tulevat pyydettäessä hotellille joko huoneeseen tai chillauspaikalle hieromaan, laittamaan kynsiä, kampauksia.
Hammasten hoidossa suosittelen chaweng dental clinic, valkaisu, tarkistukset, proteesit, juuri hoidot … Ammattitaidolla sopu hintaan. ( Omistaja Suomi fani).
Lääkkeiden hankintaan suosittelen hotellimme läheisyydessä olevaa morya pharmasya, proviisori mukava likka ja isoissa apteekeissa se etu että ne eivät harrasta farangi hinnoittelua vaan hinnat kaikille samat.
sen tiedän että näissä paikoissa asioidessaan, asioit alansa parhaimmiston kanssa ja lopputulos saa aikaan hymyn.
Previous Post

No Comments

Leave a Reply