Hyppää sisältöön

Torreviejan hotellit – löydä paras majoitus lomallesi

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 23.07.2017
Suunnitteletko matkaa Espanjan Torreviejaan? Esittelyssä neljä hinta-laatusuhteeltaan hyvää hotellia.

Hotel Fontana Plaza

Hotel Fontana Plaza on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kolmen tähden kaupunkihotelli Torreviejan sydämessä, mutta kuitenkin vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Hotellilla on myös oma uima-allas. Kaupunkisijainnin ansiosta liikkuminen eri puolille Torreviejaa on helppoa. Fontana Plazan huonehinnat alkavat edullisimmillaan jo 60–70 eurosta per yö, mutta vilkkaimmalla kaudella ne voivat nousta sadan euron tienoille.

Hotel Fontana Plaza
Rambla Juan Mateo 19
03181 Torrevieja

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotel Dña Monse

Hotel Dña Monse sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi alueen golfkentistä. Hotellilla on oma ravintola, kylpylä ja kuntosali. Dña Monse sopii aktiivilomailijoiden ohella hyvin myös perheen kanssa matkustaville. Tavallisten huoneiden hinnat alkavat edullisimmalla kaudella jopa alle 50 eurosta, mutta vilkkaampina matkailuaikoina ne liikkuvat noin 80–100 euron paikkeilla. Tarjolla on runsaasti eri tarpeisiin sopivia huonevaihtoehtoja: esimerkiksi perhehuoneita, esteettömiä huoneita ja lemmikkihuoneita. Hotel Dña Monse tarjoaa myös erityisesti golffareille suunnattuja majoituspaketteja.

Hotel Dña Monse
Avenida Orihuela 75
Urb.Los Balcones
03186 Torrevieja

Sea Senses Apartments – Marholidays

Punta Priman rannalla sijaitsevat Sea Senses -huoneistot ovat hyvä valinta meren läheisyyttä arvostavalle lomailijalle. Paikka sopii hyvin lasten kanssa lomailevalle, sillä tarjolla on yhden makuuhuoneen huoneistojen lisäksi myös suurempia kahden tai kolmen makuuhuoneen vaihtoehtoja, joissa on helppo majoittua koko perheellä. Huoneistot sijaitsevat suoraan rannalla, mutta käytössä on myös uima-allas allasbaareineen. Kaikista huoneistoista on merinäköala. Varaus Sea Sensesiin kannattaa tehdä mahdollisimman ajoissa, sillä hyvän sijaintinsa ansiosta se on erittäin suosittu majoituspaikka. Kesäkauden viikot myydään loppuun aikaisin.

Sea Senses Apartments
Calle Poseidón 2
03189 Torrevieja

Hotel Playas de Torrevieja

La Matan rannan tuntumassa noin viiden kilometrin päässä Torreviejan ydinkeskustasta sijaitseva Hotel Playas de Torrevieja on suuri ja monipuolisia palveluja tarjoava majapaikka, joka sopii hyvin perhematkailijoiden tarpeisiin. Lapsille on oman uima-altaan lisäksi omat leikkitilat sekä sisällä että ulkona, ja hotellin ravintolasta on helppo saada pienemmillekin sopivaa ruokaa. Ravintolan lisäksi hotellilla on kahvila ja allasbaari. Tarjolla on myös oma kerho lapsille sekä maksullisia lastenhoitopalveluja jos vanhemmat tahtovat päästä viettämään aikaa välillä kahden kesken.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotel Playas de Torrevieja
Calle del Cabo, s/n
03188 Torrevieja

>> Löydä edullinen hotelli Torreviejasta Rantapallon hotellihaun avulla!

Teksti: Riikka Krenn
Kuva: Istockphoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Baleaarien saaret

Mallorca, Ibiza vai Menorca – mikä saari sopii sinulle? Näin kohteet eroavat toisistaan

Barcelonan nähtävyydet

Barcelonan parhaat nähtävyydet – 20 paikkaa, joiden joukosta löydät tekemistä lomalle

Lanzaroten nähtävyydet

Tämä Kanariansaari jää turhaan suosittujen naapuriensa varjoon – Lanzaroten 16 parasta nähtävyyttä

Calima Kanariansaarilla

Mikä on Kanarian kummallinen sääilmiö calima? Voi osua sinunkin lomallesi

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja