Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotellisuositus Barcelonaan – Room Mate Anna

Room Mate Anna on osa persoonallista ja nuorekasta hotelliketjua. Se sijaitsee keskeisellä paikalla Barcelonassa lähellä kaikkea, emmekä löytäneet hotellista juuri mitään moitittavaa. Voisin mennä uudestaankin.

Miksi Room Mate Anna?

Sijainti

Room Mate Annan sijainti on mainio. Hotelli sijaitsee Eixamplessa aivan Casa Battlon ja metroyhteyksien vieressä. Kävelymatkan päässä on niin Barcelonetan ranta, Sagrada Familia, Parc Güell kuin La Ramblakin (jos joku nyt sinne haluaa). Lähistöllä on runsaasti palveluja, ravintoloita ja kattoterasseja.

Palvelu

Palvelu hotellilla oli kautta linjan ystävällistä respasta kattoterassin väkeen ja huoneeseen toimitettuun hääpäivän yllätykseen, jossa suurimman vaikutuksen teki käsinkirjoitettu kortti.

Kattoterassi

Hotellin katolla sijaitsee kiva kattoterassi baareineen ja uima-altaineen. Me vietimme katolla pienen hetken ensimmäisenä iltanamme ja toisen pidemmän hetken viimeisenä päivänä, jolloin nautimme auringon lämmöstä pehmeällä sohvalla lojuen sekä viilentävästä pulahduksesta uima-altaaseen. Tilasimme myös herkullista suolapalaa välipalaksi ja totesimme, ettei allaselämä juuri eroa etelän rantalomista. Mitä nyt lähistöllä on kaikki ison kaupungin palvelut.

Huoneet

Persoonallinen huoneemme oli tilava ja vaikka punainen väri olikin räikeä, sopi se täydellisesti värikkääseen Barcelonaan. Pidimme kovasti huoneemme parvekkeesta, tilasta ympärillämme ja hienosta kylpyhuoneesta kaikkine mahdollisine kosmetiikkoineen. Yleiset tilat oli niin ikään siistit ja hauskasti sisustetut. Pieni miinus sen sijaan tulee huoneen kylppärin ovesta, joka oli sisäpuolelta katsottuna peili ja ulkopuolelta läpinäkyvä. Miksi ei toisin päin?

Aamiainen

Aamiaisella oli herkkuja moneen makuun ja valikoima vaihteli päivittäin. Oli aina kiva mennä katsomaan mikä on päivän suolainen erikoisuus ja mitä itsetehtyjä mehuja tänään on tarjolla. Aamiaishuone oli myös mukavan hämyisä, mikä on tervetullutta silloin kun ei ole vielä ihan hereillä vaan haluaa availla silmiä kaikessa rauhassa pimeässä nurkassa aamukahvia siemaillen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin maanantai, 24 lokakuun, 2022 at 14:34

  Heh, mielenkiintoinen valinta oveksi. En muista kyllä sellaiseen itse ikinä törmänneeni. Mutta kuulostaa kyllä oikein mukavalta hotellilta. Ja varsinkin tuo kattoterassi on hieno!

  • Reply Martina tiistai, 25 lokakuun, 2022 at 13:25

   Mulle on osunut läpikuultavia ovia muissakin hotellihuoneissa ja aina ihmettelen ratkaisua. Tämä oli kuitenkin vielä oudompi. Muuten hotelli oli kaikin puolin ihan huippu eikä tuo ovikaan nyt mitään haitannut, kunhan kummastelimme.

 • Reply Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys maanantai, 31 lokakuun, 2022 at 10:28

  Mukavan persoonallinen sisustus, viihtyisin!

  • Reply Martina maanantai, 31 lokakuun, 2022 at 20:58

   Eikö olekin! Mun mielestä hotelli saa olla mieluummin vähän överi kuin tylsä.

 • Reply Hanne maanantai, 31 lokakuun, 2022 at 11:34

  Ihana hotelli ja mitä tulee tuohon oveen, tuntuu se olevan joku trendi nykyään. Kolmessa hotellissa ollut ja aivan sama, ilman peiliä tosin. Pelkkä läpinäkyvä ovi tai kokonainen seinä.

  • Reply Martina maanantai, 31 lokakuun, 2022 at 21:00

   Joo saman olen huomannut enkä ymmärrä lainkaan miksi sen oven pitää olla läpinäkyvä. Peilikin oli aika kammottava kun niitä oli vielä toinenkin eri suunnassa. Ihan sama mihin suuntaan vessassa katsoi niin aina näki itsensä. Ja niin näki myös huonetoveri halutessaan. 😀

  Leave a Reply