Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tasty Travelissimon La Famiglia

Italialaiset tarkoittavat perheellä “la famiglialla” isän, äidin, lasten, siskojen, veljien ja isovanhempien lisäksi myös muuta sukua ja ystäviä. Kun italialainen kutsuu perheen kylään, on koossa usein sekalainen sakki sukulaisia ja ystäviä.

Etsimme Tasty Travelissimon perheeseen uusia jäseniä

Kuten Italiassa, etsimme ympärillemme omaksi tuntemiamme hyviä tyyppejä. Emme etsi kadonneita sukulaisia tai perheenjäseniä (tosin jos olet sellainen niin ilmoittaudu toki!), vaan kaipaamme ympärillemme samanhenkisiä ystäviä – tiimiläisiä jotka jakavat kanssamme samat arvot ja kiinnostuksen kohteet.

Pidätkö ruokamatkailusta, Italiasta ja/tai elämysten kokemisesta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin?

Oletko aktiivinen Instagramissa tai haluaisit kokeilla sisällöntuottajan/somevaikuttajan töitä? Kaipaatko someesi isompaa yleisöä, joka koostuu kanssasi samoista asioista kiinnostuneista ihmisistä?

Haluatko olla osa pitkän historian omaavaa matkailumediaa, näkyä sen kanavilla ja kuulua mitä mainioimpaan matkailujengiin? Etsimme juuri sinua!

Voit olla somevaikuttaja itsekin. Se ei sulje yhteistyötä pois vaan päinvastoin tukee sitä.

Hae mukaan Tasty Travelissimon La Famigliaan!

Odotamme täällä jo innoissamme uusiin perheenjäseniimme tutustumista. La Famiglian jäsenenä näyt etenkin Tasty Travelissimon Instagramissa, mutta halutessasi myös muilla kanavillamme. Olet osa jengiämme, joka rakastaa hyvää ruokaa ja juomaa, elämyksiä, hemmottelua, matkailua ylipäätään ja/tai Italiaa.

Tuotat sisältöjä ensisijaisesti omaan Instagram-profiiliisi. Tägäät meidät julkaisuihisi, jotka sopivat Tasty Travelissimon teemoihin ja joille haluat lisää näkyvyyttä. Me jaamme seikkailujasi kertoen sinusta muutaman tuhannen hengen sitoutuneelle yleisöllemme Instagramissa. Ohjaamme heitä profiiliisi, joten hyödyt yhteistyöstä näkymällä laajemmin ja saamalla lisää seuraajia.

Saat itse päättää mihin julkaisuihin tägäät meidät ja me jaamme sitten haluamamme julkaisut omassa profiilissamme. Yksinkertaista ja helppoa! Jos olet lähdössä reissuun ja tuotat sisältöjä sieltä, kuulemme mielellämme etukäteen mitä on luvassa, jotta olemme valmiina sormi liipaisimella jakamassa reissusisältöjäsi myös Tasty Travelissimossa.

Haluatko mukaan jengiimme osaksi Tasty Travelissimon perhettä La Famigliaa?

Laita viestiä [email protected] niin kerron lisää.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Hanna Lund maanantai, 18 lokakuun, 2021 at 14:09

  Hei! Laitoin sähköpostia koskien; osaksi tasty Travelissimon La famigliaa…
  (Instatilini on handbyhanna)

  • Reply Martina maanantai, 18 lokakuun, 2021 at 15:11

   Hienoa, kiitos! Vastasin sähköpostiisi. 🙂

  Leave a Reply