Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuulumisia – Hääpäivä ja matkasuunnitelmia

Eilen oli neljäs hääpäivämme. Neljä vuotta sitten opettelin uutta sukunimeä ja katselin sormessani kimaltelevaa sormusta. Koko hääkevät oli ollut ihanaa ja intensiivistä aikaa. Häävalmisteluja oli paljon ja treenasin samalla kovempaa kuin koskaan PT:n avulla. Punnitsin kaiken ruokani, treenasin lähes joka päivä vähintään kerran ja olinkin hääpäivänämme kliseisesti elämäni kunnossa.

Väliin mahtui myös hauskanpitoa polttareiden merkeissä. Polttariporukkani pölähti kesken ratsastustuntini maneesiin ja ylllätyin niin että itku tuli. Siitä se lähti. Vuorokauden pituinen jännittävä matka, johon mahtui niin avantoa, trubaduuria kuin laadukkaita(?!) valokuvaussessioitakin sekä tietysti hyvää ruokaa, juomaa ja ihanaa seuraa. Voitaisiinko polttareita juhlia muulloinkin kuin naimisiin mennessä?

Morsiamena uskon olleeni sopivan rento. En halunnut stressata liikaa ja yritin muistuttaa kaasojani ettei heidänkään tarvitse tehdä niin. Halusin ennen kaikkea nauttia päivästä ja puitteet siihen olivat kunnossa. Hääpäivä toukokuun lopulla oli upea. Luonto oli juuri puhjennut kukkaan, Kerava oli kaunis (!), sää suosi ja päivä oli sanalla sanoen ikimuistoinen. Kaikki sujui hyvin ja olin onnellinen. On vaikea uskoa että siitä on jo neljä vuotta.

Neljä vuotta sitten nautiskelimme shampanjaa ja mansikoita uuden kotimme poreammeessa. Siitä on tullut meille jo perinne. Shampanjasta ja mansikoista hääpäivänä. Mieluiten poreammeessa nautittuina. Olemme pyrkineet juhlimaan hääpäivää myös muuten. Milloin illallisen merkeissä, milloin pienellä Tallinnan matkalla ja milloin jäätelön merkeissä Tuusulanjärven rannalla.

Tänä vuonna juhlimme hääpäiväämme Porvoossa. Nautimme ensin lounaan Haikon kartanon upeassa miljöössä, minkä jälkeen jatkamme matkaa Vanhan Porvoon suuntaan. Ihailemme lempikaupunkimme tunnelmaa, yövymme jokilaivalla ja syömme hyvin. Vietämme rennon päivän kahdestaan. Tämä kaikki odottaa meitä huomenna lauantaina enkä malttaisi millään odottaa!

Muutkin kesän matkasuunnitelmat alkavat olla selvillä. Kesäkuussa reissaamme niin ikään kahdestaan Italiaan Piemonteen. Vietämme yhden yön Alban kaupungissa ja kaksi yötä Serralunga d’Albassa aivan Sukuloiden naapurissa. Piemontesta tulee yhdeksäs Italian alue jossa olen käynyt, joten hieman on vielä tekemistä että tavoitteeni nimeltä #ventitalia toteutuu, mutta hyvään suuntaan ollaan menossa.

Kesäkuussa on myös Henkan poikien reissun aika sekä minun ja kahden ystäväni miniloma Långvikissa. Heinäkuussa lienee sitten enemmän aikaa nautiskella kotioloista ja lähimatkailla. Elokuussakin on luvassa lähimatkailua kun vietämme blogipäivän Tuusulanjärven alueella. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin (oli vaan pakko mainita, sillä olen päivästä tosi innoissani!).

Elokuun jälkeen koittaakin jo syksy ja taas hieman uudenlainen arki. Siitäkin lisää myöhemmin, sillä nyt täytyy pakata loput kamppeet Porvoota varten, eikä kukaan kai oikeasti halua vielä ajatella syksyä. Sen aika on myöhemmin. Nautitaan nyt toivottavasti oikein aurinkoisesta ja kauniista kesästä!

Millaisia matkasuunnitelmia sinulla on kesälle? Juhlitko silloin kenties hääpäivääsi?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Diana perjantai, 24 toukokuun, 2019 at 16:06

    Onnitteluni! Mä tykkään sun blogista, koska se ei sisällä kilometripostauksia ja liikaa sepustusta kaikenlaisesta sekavasta, vaan on melkolailla siististi rajattu. Pidän myös siitä, että teidän lapsia ei tungeta tekstin sekaan eikä kuviin. Lapset saavat olla lapsia ihan kaikessa rauhassa. Itselläni kaksi.

    • Reply Martina sunnuntai, 26 toukokuun, 2019 at 19:18

      Kiitos! Onpa ihana saada tällaista palautetta. Tosi kiva kuulla että tykkäät blogistamme ja sen aiherajauksista. Pidämme tarkoituksella lapset pois blogista (muutamaa pientä poikkeusta lukuun ottamatta) emmekä näytä heidän kasvojaan täällä. He saavat tosiaan olla lapsia ihan kaikessa rauhassa.

    Leave a Reply