Suomen suurin matkablogiyhteisö

Luetuimmat postaukset sekä jutut jotka eivät kiinnostaneet ketään

Listasin tuttuun tapaan vuoden luetuimmat postaukset ja tällä kertaa mukaan pääsi myös muutama postaus, jotka eivät kiinnostaneet ketään. Otin listalle postauksia tuoreimmasta päästä eli muutaman viime vuoden ajalta. Muuten lista näyttäisi joka vuosi samalta. Sen pidemmittä puheitta tässä 10 vuoden luetuinta postausta sekä viisi vähiten lukijoita kerännyttä juttua. Arvaatko jo mitkä aiheet kiinnostavat eniten ja mitkä vähiten?

Luetuimmat postaukset:

1. Auschwitz-Birkenau – Keskitysleirin kauhut

Ai että miten iloisella aiheella aloitamme tämän listan. Auschwitz-Birkenaun keskitysleiristä kertova postaus on noussut ylivoimaisesti luetuimmaksi jutuksi. Tämä postaus on ollut yksi vaikeimmista kirjoittaa, mutta onneksi tein sen, sillä aihe on kaikessa kamaluudessaan tärkeä.

2. Rooman Top 10 nähtävyydet

Tämä ei yllättänyt, sillä Rooman nähtävyyksistä kertova postaus keikkuu kuukaudesta toiseen luetuimpien juttujen listalla ja oli viime vuonnakin koko vuoden luetuimpien postausten joukossa. Perusasiat näköjään kiinnostavat, etenkin hakukoneiden kautta blogiin tulevia.

3. Cinque Terren matkaopas

Prahan matkaopas keikkui pitkään suosituimpien matkaoppaidemme kärkipaikalla, mutta nyt Cinque Terren opas on mennyt sen ohi. Kaikki matkaoppaamme löydät täältä.

4. New York Cheesecake

Klassikot jyrää myös reseptipuolella. New York Cheesecaken keräämien klikkausten perusteella voi olettaa että reseptimme avulla on syntynyt monta herkullista kakkua. Oletko sinä jo testannut reseptiä?

5. Cascais, Portugali

Viime vuoden listan yllättäjä on kivunnut tälläkin kertaan luetuimpien juttujen listalle. Portugali on nosteessa ja Cascais kiinnostaa.

6. Tonnikalaruisnapit

Lisää reseptejä! Tonnikalaruisnapit on luottoreseptimme silloin kun haluamme tarjota juhlissa jotakin helppoa ja hyvää.

7. 10 parasta keittoa

Tämä keittoreseptien koostepostaus nousi viime syksynä yhtäkkiä niin suosituksi, että epäilen sen olevan linkitettynä jollain suositulla sivustolla (kertokaa jos olette nähneet jossain!). En keksi miten se olisi muuten voinut kerätä yhtäkkiä niin valtavan määrän lukijoita, vaikka postaus sisältääkin kieltämättä todella herkullisia keittoja.

8. Ruokamatkalla Krakovassa

Krakova on noussut yhdeksi suomalaisten hittikohteista ja se näkyy myös meidän Krakova-postausten suosiossa. Auschwitzistä kertovan jutun lisäksi Krakovan ruokapostaus on ollut todella suosittu.

9. Ruokamatkalla Saksassa

Onpa ilahduttavaa että toinenkin ruokamatkapostaus on noussut luetuimpien listalle. Onhan ruokamatkailu meidän juttumme ja ruokamatkapostaukset Tasty Travelissimon ominta antia.

10. Yö vankilassa – Hotel Katajanokka

Yksi kiinnostavimmista hotelleista joissa olemme yöpyneet on ehdottomasti vankilahotelli Katajanokalla. Tästä postauksesta alkoi yhteistyömme Prime Hotels -ketjun kanssa, joka on vienyt meidät tähän mennessä myös Varkauteen, Savonlinnaan ja Hyvinkäälle.

Vähiten lukijoita keränneet postaukset:


1. Tallinnan parhaat olutbaarit

Tämän postauksen vähäiseen suosioon taidan olla ihan itse syyllinen. En mainostanut juttua missään sen ilmestyttyä. En linkittänyt sitä edes Facebook-sivuillemme, jonne nostan yleensä kaikki uudet postaukset. Julkaisuajankohtakin on ollut postausta vastaan: Heinäkuu ei tunnetusti ole blogien kulta-aikaa. Ei etenkään sellaisena hellekesänä kuin mitä viime kesä oli. Selittelyn makua..? Onko postaus todella niin surkea ettei se ansaitse kävijöitä?

2. Ravintola Dau Cila, Riomaggiore

Cinque Terre kiinnostaa, kuten luetuimpien postausten listastakin voi päätellä, mutta ravintolat Cinque Terressä eivät selvästikään ole mieleenne. Ketään ei kiinnosta mistä Riomaggioressa saa hyvää ruokaa.

3. Trifle

Siis mitä! Ettekö te muka tykkää triflestä!? Olette outoja.

4. Sintra

Portugali kiinnostaa muuten, mutta Sintrasta kertova postauksemme ei kerää lukijoita. Pakko myöntää, ettei postaus ehkä ole parasta antiamme, sillä emme oikeasti nähneet Sintrasta paljoakaan. Kuvia ja fiilistelyä saimme silti aikaiseksi postauksen verran, vaikka se ei kiinnostakaan ketään.

5. Nutellapäivä

Nutellapäivä ei selvästikään ole lyönyt itseään läpi Suomessa. Vaikka reseptien koostepostaukset yleensä kiinnostavat, on tämä Nutellapostaus kerännyt lukijoita vain kourallisen.

Mikä on sinun lempipostauksesi ja mitkä aiheet taas eivät voisi vähempää kiinnostaa?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Pirkko Teirikangas perjantai, 21 joulukuun, 2018 at 18:25

  Sintra on upea kylä👍

  • Reply Martina lauantai, 22 joulukuun, 2018 at 15:43

   Se on! Ensi kerralla haluan yöpyä siellä. 🙂

 • Reply Heidi lauantai, 22 joulukuun, 2018 at 13:00

  Herkullisen näköisiä valokuvia sinulla ainakin jutuissa on! 😉

  • Reply Martina lauantai, 22 joulukuun, 2018 at 15:44

   Kiitos! Kiva kuulla että tykkäät. 🙂

 • Reply Piyya sunnuntai, 23 joulukuun, 2018 at 10:00

  Nämä listauksen on kivoja, täytyy vähän ryhdistäytyä itsekin tekemään omia.
  Minä olen palannut uudestaan ja uudestaan risottopostaukseen 😉

  • Reply Martina keskiviikko, 26 joulukuun, 2018 at 17:50

   Musta olisi kiva lukea muidenkin vastaavanlaisia listauksia. 🙂 Kiva jos risottopostauksesta on ollut iloa! Pitäisi taas itsekin päästä keittelemään risottoa. Se on niin terapeuttista jo itsessään eikä maistuva lopputuloskaan haittaa. 😀

 • Reply Hanne keskiviikko, 2 tammikuun, 2019 at 12:21

  Mainitsitko jossain vaiheessa tekeväsi Venetsia-oppaan vai olenko nähnyt unta?
  En ole vielä kunnolla lukenut teidän Venetsia matkasta kun haluan pitkittää lähemmäksi omaa reissua. Ensi kesään kyllä vielä aikaa joten ehkä alan nyt jo lukemaan:)
  Vähän jo googlettelin vesibusseista ym ja pää jo sekaisin. Ehkä emme ikinä löydä lentokentältä hotelliin:):)

  • Reply Martina keskiviikko, 2 tammikuun, 2019 at 20:17

   En muista olenko maininnut sen jossain, mutta olen tekemässä oppaankin jossain vaiheessa. 🙂 En varmaan ehdi julkaista sitä ennen reissuanne, sillä haluan muut Venetsia-postaukset ulos ennen varsinaista matkaopasta ja muita postauksiahan riittää. Seuraava on tulossa ulos tammikuun puolivälissä. Kysy ihmeessä jos haluat apua esimerkiksi vesibussien kanssa. Luulin itsekin että niiden kanssa on jotenkin vaikea toimia, mutta olin väärässä. Se sujui todella helposti ja opaskylttejä on joka puolella jos menee sormi suuhun tai ei muista mikä linja olikaan se oikea.

   Bloggaajakollegani Mari on asunut Venetsiassa ja kirjoittanut kaupungista monta juttua. Käy ihmeessä lukemassa hänenkin postauksensa osoitteessa: http://marimente.pallontallaajat.net/category/venetsia/ Itse luin innoissani lähes koko blogin läpi ennen reissuamme. 😀

  Leave a Reply