Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tasty Travelissimo 10 vuotta – 10 arvontaa 10 päivän ajan

Tasty Travelissimo -blogi täyttää 10 vuotta ja aloitamme lauantaina 25.8. sen kunniaksi 10 päivää kestävät synttärihulinat. Järjestämme syntymäpäiväjuhlien kunniaksi peräti 10 arvontaa, joiden palkintoina on blogin teemojen mukaisesti matkoja ja ruokaa.

Lauantaista 25.8. lähtien kannattaa siis klikata itsensä seuraavan 10 päivän ajan blogiin jos esimerkiksi ruokamatka Turkuun tai Porvooseen kiinnostaa. Myös kylpylöiden ystäville on jotain kivaa tarjolla. Ihan kaikkia palkintoja emme halua vielä edes paljastaa, jotta pääsemme yllättämään teidät synttärihulinoiden aikana. Ennen arvontojen aloittamista tehdään kuitenkin pieni katsaus menneisiin vuosiin.

Siitä on tosiaan jo 10 vuotta kun kirjoitin ensimmäisen postauksen juuri perustamaani blogiin, jolle olin antanut nimeksi Keltaisessa keittiössä. Olin juuri ostanut ensimmäisen oman asuntoni, jonne muutin suoraan äidin helmoista. Se oli jännittävää ja ihanaa aikaa. Testailin innoissani reseptejä ensimmäisen oman kotini pienessä keltaisessa keittiössä. Päätin kirjata reseptit ylös blogiini ja pian ruokajuttujen lisäksi blogin aihepiireihin tuli mukaan myös matkailu.

Bloggaamisessa yhdistyi täydellisesti intohimoni kirjoittamiseen, ruokaan ja matkailuun sekä etenkin myöhemmin myös visuaalisuuteen kun kuvien laatu on saanut yhä enemmän painoarvoa muun muassa Instagramin vuoksi. Olen päässyt hyödyntämään blogin kautta myös mainonnan ja viestinnän koulutustani sekä oppimaan paljon kaikesta bloggaamiseen liittyvästä. Olen saanut suunnitella sydämeni kyllyydestä kaikkea mahdollista aina blogin sisällöstä ja aikatauluista mainoskampanjoihin ja blogimatkojen ohjelmiin asti. Bloggaaminen on ollut antoisampaa ja monipuolisempaa kuin olisin voinut ikinä kuvitella.

Parasta ovat kuitenkin olleet upeat ihmiset, joihin olen saanut tutustua blogin myötä sekä kaikki isot ja vähän pienemmätkin kokemukset, joita blogitaival on tuonut eteeni. Bloggaaminen on kehittänyt minua myös ihmisenä muun muassa rohkeammaksi ja itsevarmemmaksi pakottamalla astumaan silloin tällöin pois mukavuusalueeltani ja löytämään sieltä aivan uusia puolia itsestäni. Kaiken kaikkiaan bloggaaminen on antanut ihan valtavasti.

Kaikki alkoi pienestä vaatimattomasta blogitekeleestä, jota kirjoitin lähinnä omaksi ilokseni. Vuosien myötä blogimaailma on kasvanut ja kehittynyt ja niin on tehnyt myös Tasty Travelissimoksi vuonna 2016 muuttunut Keltaisessa keittiössä -blogi. Voit lukea lisää blogin vaiheista ja nimenvaihdoksesta tästä postauksesta.

Nykyään blogissamme käy kymmeniä tuhansia ihmisiä kuukaudessa, mikä on niin iso määrä, että pää menee aivan pyörälle pelkästä ajatuksestakin. Melkein alkaa jopa jännittää jos sitä miettii liian tarkkaan. Eniten olemme kuitenkin kiitollisia kaikille teille ihanille lukijoillemme ja siksi nyt jos koskaan on aika kiittää teitä huikeilla palkinnoilla.

Lauantaina 25.8. alkaa tosiaan 10 päivän arvontaputki, jonka aikana esittelemme 10 yhteistyökumppaniamme vuosien varrelta ja arvomme heidän tarjoamiaan upeita palkintoja. Arvontoihin voi osallistua jättämällä kommentin kyseiseen postaukseen. Osallistu mieluisimpiin arvontoihin tai vaikka niihin kaikkiin. Jokaiseen arvontaan on 5 päivää aikaa osallistua. Voittajat arvotaan viimeistään 9.9.2018, jonka jälkeen otan sähköpostitse yhteyttä voittajiin. Pysy siis kuulolla, 25.8.2018 lähtee käyntiin blogin 10-vuotissynttärihulinat!

Onnea Tasty Travelissimo ja kiitos lukijamme, yhteistyökumppanimme, kanssabloggaajamme sekä kaikki muut, jotka olette tavalla tai toisella olleet mukana blogitaipaleellamme! Jatketaan yhtä hyvällä meiningillä seuraavat 10 vuotta.

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista keskiviikko, 22 elokuun, 2018 at 14:27

  Huikeeta, pitkä taival! Paljon onnea siitä. 10 vuotta sitten taisi blogeja olla promille nykyisestä? En tiennytkään, että olet aloittanut ruokabloggaajana. Ilolla ja kuolaten olen lukenut tein ruokajuttuja maailmalta. Kummasti sitä tahtoo vaan tuo ruoka olla matkojen keskiössä. Uusia juttuja ja arvontaa odotellessa 🙂

  • Reply Martina keskiviikko, 22 elokuun, 2018 at 14:45

   Kiitos! 10 vuotta tuntuu todella ihan hurjan pitkältä ajalta, vaikka vasta äskenhän minä kirjoitin ensimmäisen postauksen blogiin. 🙂 Tuolloin blogeja oli todella vähän. Olin lukenut suunnilleen kaikki ruokablogit kokonaan läpi enkä muista ainakaan itse lukeneeni vuonna 2008 vielä yhtäkään matkablogia. Me tosiaan otimme pian myös matkailun mukaan blogin aihepiireihin, sillä se oli ja on yhä edelleen mieluisin aihe kirjoittaa yhdessä ruoan kanssa, tai kuten sanoit, mieluiten niistä molemmista yhdessä. Ruokamatkailu on vaan niin ihanaa. Samoin bloggaaminen! Seuraavaa 10 blogivuotta odotellessa. 🙂

 • Reply piyya keskiviikko, 22 elokuun, 2018 at 17:41

  Hip hip hurraa 10 vuotiaalle blogillenne !
  Blogille ha teille onnea ja menestystä seuraavalle 10 vuodelle ja yhtä ihania matkoja ja niistä syntyviä reseptejä toivoen. Ihan huikeeta !

  • Reply Martina torstai, 23 elokuun, 2018 at 17:55

   Kiitos! 10 vuotta on aika huikea määrä, mutta uskon samalla, että vähintään saman verran on vielä edessä. 🙂

 • Reply Hanne torstai, 23 elokuun, 2018 at 09:59

  Onnea hurjasti!! Ihana on ollut lukea tarinoita maailmalta ja reseptejä.
  Henkilökohtaista opastustakin olen saanut Roomasta (olet huippu!!!). Ensi kesänä suunnitteilla Italian matka joten voi olla, että häirikkö täällä taas joutuu ottamaan yhteyttä:)
  Älkää ikinä lopettako blogia.
  Olen vähän huono kommentoimaan Suomen matkailua kun sitä ei oikein harrasteta mutta kaiken luen silti.

  • Reply Martina torstai, 23 elokuun, 2018 at 18:03

   Kiitos ja kiitos myös sinulle! Olet hyvä esimerkki siitä, miten lukijat voivat alkaa tuntua kuin kavereilta. Me ollaan oltu niin paljon yhteydessä sähköpostitsekin, että tunnut jo ihan tutulta. 🙂 Ihanaa kuulla että luet myös kotimaan juttuja, vaikka et itse reissaakaan Suomessa. Kesä on tosiaan ollut aika kotimaapainotteista, mutta yritän ripotella joukkoon aina muutakin. Seuraavat ulkomaanreissut on jo varattu, joten ainakin Italiaa ja Puolaa on tiedossa syksyn ja talven aikana.

   Mihin päin Italiaa olette suuntaamassa ensi kesänä? Olen mielelläni avuksi jos vaan osaan.

   Ja ei, emme lopeta blogia! Ei ole tullut kertaakaan edes mieleen 10 vuoden aikana, joten no hätä! 🙂

 • Reply Hanne perjantai, 24 elokuun, 2018 at 09:41

  Tarkoitus olisi lentää Venetsiaan, olla siellä yö. Siitä junalla Gardalle jossa noin viikko. Katselin, että lapsille siellä olisi vaikka mitä tekemistä. Gardalta autolla kohti Firenzeä ja muutama päivä jossain kivassa maatila/viinitila majoituksessa ja siitä junalla tietenkin Roomaan vielä loppuajaksi.

  Onhan tossa monta vaihtoa mutta lapset tottuneita ja nyt kun ovat isompia niin tykkäävät jo siitä kun maisema vaihtuu. Ennen niille riitti kaksi viikkoa uima-altaalla, ei oikein enää. Sitten kun ottaa asenteen, ettei ole kiire minnekään. Jos myöhästyy junasta niin menee seuraavalla ym.

  Miltä kuulostaa?

  • Reply Martina perjantai, 24 elokuun, 2018 at 11:45

   Jestas, kuulostaa ihan täydelliseltä! Garda mullakin on ollut jo pitkään haaveissa, mutta vielä ei olla sinne päästy. Venetsiaan mennään onneksi jo parin viikon päästä. Siitäkin olen haaveillut pitkään. Toscana ja Rooma on tietysti aina ihania.

   Kiva kuulla että lastenkin kanssa onnistuu tuollainen kiertomatka (sillä sehän onnistuu, vaikka onkin vasta tulevaisuudessa). Me ei olla uskallettu ryhtyä vielä moiseen, vaikka tykätään eniten juuri siitä, että samalla reissulla voi kiertää monessa eri paikassa. Ehkä sitten kun lapset on vähän vanhempia. 🙂 Oikealla asenteella kaikki sujuu varmasti kivasti.

 • Reply Nelliina perjantai, 24 elokuun, 2018 at 11:12

  Onnea blogillesi huimasta taipaleesta. Iloa ja uusia makuja sinulle jatkossakin :-)Tarkkailen arvontoja.

  • Reply Martina perjantai, 24 elokuun, 2018 at 11:45

   Kiitos! Arvonnat alkavat ihan pian. En malttaisi itsekään odottaa että pääsen arpomaan teille ihania palkintoja. 🙂

 • Reply kirsi s lauantai, 25 elokuun, 2018 at 16:20

  paljon onnea 10:st vuodesta 🙂 seurailen innokkaasti jatkoa !

  • Reply Martina sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 15:04

   Kiitos! Kiva että olet mukana jatkossakin. 🙂

 • Reply Tape lauantai, 25 elokuun, 2018 at 17:01

  Mahtava saavutus, 10 vuotta täynnä. On ollut ilo seurata teidän matkoja ja upeita ruokaohjeita vuosien varrelta. Blogin historia ja sen kertomukset on ihana historia elämästänne myös pikkubloggaajillenne lukea sitten joskus tulevaisuudessa. Onnea ja menestystä seuraaville kymmenille vuosille. 🙂

  • Reply Martina sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 15:05

   Kiitos! Totta, tämä toimii myös eräänlaisena päiväkirjana, jota pikkubloggaajatkin voivat lukea sitten kun osaavat. 🙂

 • Reply klaara lauantai, 25 elokuun, 2018 at 20:15

  Paljon onnea 10 blogivuodestasi! Mukana arvonnassa.

  • Reply Martina sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 15:05

   Kiitos! Jätäthän kommentin arvontapostauksiin, joissa haluat olla mukana. Tässä postauksessa ei vielä arvota mitään, mutta etusivulta löytyy arvontoja.

 • Reply Suvi lauantai, 25 elokuun, 2018 at 21:00

  🙂

 • Leave a Reply