Suomen suurin matkablogiyhteisö

10 suosituinta postausta

Meillä on ollut tapana listata vuodenvaihteessa menneen vuoden suosituimmat postaukset emmekä jättäneet hyväksi havaittua perinnettä toteuttamatta tänäkään vuonna. Tässä olisi siis pieni lukupaketti aka luetuimmat postauksemme vuonna 2016. Tuttuun tapaan otimme listalle vain tuoreempia tapauksia, sillä jos ottaisimme listalle kaikki ikisuosikit kuten Jamie Oliverin sienirisoton tai Prahan matkaoppaan, näyttäisi lista joka vuosi samalta.

Tässä siis viisi suosituinta reseptipostausta ja viisi suosituinta matkapostausta vuodelta 2016. Pääset lukemaan postauksen klikkaamalla otsikkoa.

5 suosituinta reseptipostausta

sitruunarisotto

1. Sitruunarisotto

Risottoreseptit ovat selvästi suosituimpia, sillä sienirisoton lisäksi tämä ihana sitruunarisotto on kerännyt paljon lukijoita. Uskallan väittää, että risotot ovat bravuurini ja risottopostausten suosiosta innostuneena aion kehitellä lähiaikoina taas jonkin uuden risottoreseptin.

poronliha

2. Poron sisäfile ja sienimuhennos

Poro on parasta ja sienimuhennos sen kaverina ihan ykkönen. Tämä onkin yksi lempiruoistani. Kiva että se on kiinnostanut teitäkin.

terrazzabrunelleschi-11

3. Aperol Spritz

Reseptipostaus kuin reseptipostaus. Kyllä juomareseptitkin lasketaan ja Aperol Spritz kuuluu ehdottomasti parhaisiin cocktaileihin ikinä.

tonnikalaruisnapit

4. Tonnikalaruisnapit

Ihanat tonnikalatäytteiset ruisnapit sopivat monenlaiseen tilaisuuteen aina hienommista juhlista rennompaan illanviettoon. Me söimme näitä osana iltapäiväteetä.

seljankakeitto

5. Seljanka

Onpas mukavan monipuolinen tämä reseptipostausten kärkiviisikko. Seljankakeitto on hurjan hyvää ja ansaitsee ehdottomasti päästä mukaan listalle. Oletko jo maistanut tätä? Kannattaa kokeilla!

5 suosituinta matkapostausta

saaret

1. Helsingin edustan saaret

Kotimaa ja Helsinki kiinnostavat aina ja jostain syystä se yllättää minut joka kerta. Ajattelen aina, että Italia-postaukset ovat suosituimpia, mutta listan kärjessä keikkuu aina kotimaa (ja se Prahan matkaopas). Sehän on vaan hieno juttu, vai mitä?

_c_ravintola_ravintolamaneesi-12

2. Ravintola Maneesi, Järvenpää

Lisää kotimaata! Ravintola Maneesi sijaitsee ihan kotikulmillamme ja se on ollut todellinen löytö. Järvenpään parhaat hampurilaiset, heppoja ja ihania kahvilaherkkuja. Mitä muuta ihminen tarvitsee?

ravintolaroux-16

3. Ravintola Roux, Lahti

Ja seuraava kotimainen kaupunki. Lahtelaisravintola Roux valittiin vuoden 2016 alussa vuoden ravintolaksi, joten ei ihmekään, että siitä tekemämme postaus on kiinnostanut teitä. Oletko käynyt jo Rouxissa?

kinuskillanbrunssi-4

4. Kinuskillan brunssi, Tuusula

Haha, ihan oikeasti, tarvitseeko tässä enää edes tehdä postauksia ulkomailta kun kotimaa kiinnostaa teitä näin kauheasti! Kinuskillan brunssi on kieltämättä aivan ihana, joten ei ihme että postaus siitä nousi viiden parhaan joukkoon. Pitääkin käydä Kinuskillan brunssilla taas viimeistään kesällä, jolloin Kellokosken ruukkialue on kauneimmillaan.

meripaviljonki-3

5. Meripaviljongin brunssi, Helsinki

Kotimaisella brunssilla näköjään jatketaan, sillä viidenneksi suosituin postaus vuonna 2016 on ollut Meripaviljongin brunssi. Ihanan merelliset herkut ja upeat maisemat ovat parhaimmillaan keväällä, joten eiköhän olisi kohta taas aika alkaa varailla brunssipöytää Meripaviljongista.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply