Suomen suurin matkablogiyhteisö

6 postausta jotka eivät kiinnostaneet ketään

Olen koonnut perinteisesti aina vuoden alussa edellisen vuoden suosituimmat postaukset yhteen juttuun, mutten ole koskaan tullut katsoneeksi, mitkä postaukset ovat keränneet vähiten lukijoita. La Vida Loca 2.0 -blogin Sari paljasti taannoin ne bloginsa postaukset, jotka eivät kiinnostaneet ketään. Idea on mielestäni hauska ja minun oli pakko mennä tonkimaan omiakin tilastoja ja kaivaa esiin jutut, jotka ovat keränneet vähiten lukijoita.

Rajasin ajankohdaksi sen ajan kun blogin nimi on ollut Tasty Travelissimo eli melko tuoreista, tämän vuoden puolella julkaistuista postauksista on nyt kyse. Kesällä ja etenkin heinäkuussa kävijämäärissä näkyy selvä notkahdus. Notkahdus johtunee osittain siitä, että lomakaudella blogeja luetaan muutenkin vähemmän, mutta myös siitä, että allekirjoittanut oli tuolloin viimeisillään raskaana, synnyttämässä, kotona vastasyntyneen kanssa ja sairaalassa hoitamassa rintatulehdusta. Silloin postauksia ei tullut nostettua niin hanakasti esiin somen ihmeellisessä maailmassa ja se selvästi näkyy tilastoissa. Vaan on tässä myös muina ajankohtina julkaistuja postauksia, omasta mielestäni melko yllättäviäkin sellaisia. Eikö teitä todellakaan ole kiinnostaneet nämä jutut?

sanbernardinoalleossa-12

1. Milanon luukirkko – San Bernardino alle Ossa

Okei, tämä poikkeaa hieman totutusta tyylistämme edustaen tuskaturismia ruoka- ja viinimatkailun sijaan. Olin silti hieman yllättynyt siitä, että luukirkko on kiinnostanut teitä kaikista vähiten. Vai onko se kenties liian pelottava? Et varmasti uskalla käydä lukemassa postausta! Haha!

IMG_3407

2. Sintra’s Famous Painter’s Garden, Portugali

Ravintolavinkki Sintraan ei ole selvästikään kiinnostanut juuri ketään. Ruokien puolesta en ehkä paikkaa kovin hanakasti suosittelisikaan, mutta miljöönsä puolesta ehdottomasti. Katsokaa nyt vaikka miten kaunista siellä on!

_c_matka_cannondoro

3. Hotel Cannon d’Oro, Siena

Hotellivinkki Sienaan ei ole houkutellut teitä elokuussa. Ei hotelli kyllä mikään kovin suositeltava olekaan muuta kuin sijaintinsa puolesta, mutta juttu sisältää hauskan tarinan siitä, kuinka ilmastointi ei ole aina sellainen ilmastointi kuin voisi luulla. Sen saimme kokea kantapään kautta superhelteisessä Sienassa Palion aikaan.

_c_matka_vasaripalace-10

4. Hotel Vasari Palace, Firenze

Ja heti perään toinen hotellipostaus naapurikaupungista Firenzestä. Toscanan hotellit eivät selvästikään kiinnosta teitä. Talon vuokraaminen Toscanasta lienee suositumpaa kuin hotellimajoitus?

_c_matka_carrara

5. Carrara, Italia

Voi voi, lisää Toscanaa. On totta, että alueella on paljon kauniimpia ja mielenkiintoisempiakin kohteita kuin Carrara, mutta kyllä valkoisina hohtavat marmorivuoret ansaitsisivat mielestäni vähän enemmän lukijoita.

IMG_8519

6. Dau Cila, Riomaggiore

Postaukset Cinque Terrestä kiinnostavat muuten kovasti, mutta ravintolavinkkejä alueelle ei selvästikään tarvita. Ei vaikka Riomaggioren rannassa sijaitsevasta Dau Cilasta saa törkeän hyviä mereneläviä.

Oliko mikään näistä postauksista ennestään tuttu? Tunnustaako kukaan lukeneensa yhtäkään?

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Heidi torstai, 8 joulukuun, 2016 at 15:05

  Mä olen lukenut ton luukirkko postauksen :´D Muita en O.o vaikka italiaa koskevat postaukset yleensä ottaen on lähellä mun sydäntä 🙂

  • Reply Martina torstai, 8 joulukuun, 2016 at 18:43

   Jee, kiva kuulla että joku postauksista on tuttu! Ja mahtavaa myös se, että Italia-jutut kiinnostavat. Niitä kun tästä blogista löytyy, myös hieman suositumpia juttuja kuin tässä listatut. 😀

 • Reply sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi torstai, 8 joulukuun, 2016 at 20:47

  Mä olin lukenut Carrara-jutun, mutta muita en! Nyt luen. :–D

  • Reply Martina perjantai, 9 joulukuun, 2016 at 17:40

   Voi kiitos! Mahtavaa että joukossa oli yksi tuttu postaus! 🙂

 • Reply Maarit torstai, 8 joulukuun, 2016 at 22:12

  Minä luin Cinqeu Terre ja Carrara -postaukset. Ja ne vaikuttivat suuresti viimekesäiseen Italian matkaamme. Olimme Riomaggioressa 3 yötä, huoneistomme ikkunasta näkyi Dau Cila ravintola! Carraran ohi ajoimme, ilman postaustasi emme olisi siitä tienneet mitään. Nautin postaustesi lukemisesta, varsinkin Italia-aiheisista 😉

  • Reply Martina perjantai, 9 joulukuun, 2016 at 17:41

   Ihanaa kuulla että postauksista on iloa. Kuulostaa aivan ihanalta tuo teidän Riomaggioren huoneisto. Italia-postauksia nähdään täällä jatkossakin ja paljon! 🙂

 • Reply Huli/Meanwhile in Longfield.. lauantai, 10 joulukuun, 2016 at 12:26

  Jami sanoi just eilen aamulla, että mun pitäisi tehdä postaus jossa kertoisin kaikista vähiten lukukertoja keränneistä postauksista! Hah, ja sitten semmoinen löytyy täältä. Täytyy laittaa työn alle.

  • Reply Martina tiistai, 13 joulukuun, 2016 at 18:57

   Haha, sattuipa sopivasti! Tee ihmeessä samanlainen! 🙂 Tämän tekeminen oli yllättävän jännittävää ja ainakin minä yllätyin hieman siitä, mitkä postaukset listalle joutuivat.

 • Reply Hanne maanantai, 12 joulukuun, 2016 at 11:08

  Hih muistan kun tuli toi luupostaus ja sivuutin sen heti:)
  Luen sen nyt-lupaan. Portugalin luin kyllä heti sillä reissaamme sinne ensi kesänä.

  • Reply Martina tiistai, 13 joulukuun, 2016 at 18:58

   Hih, luupostauksen sivuuttamisen ymmärrän kyllä. Se kun ei ole ihan normaalia linjaamme. 🙂 Oi vitsit, tuli välitön matkakateus teidän Portugalin reissusta! Tykästyin maahan tosi kovasti ja voisin itsekin lähteä sinne heti uudestaan.

 • Reply Sari keskiviikko, 14 joulukuun, 2016 at 14:02

  Hei minä kävin lukemassa juttusi Dau Cilasta. Olimme itsekin siellä kesällä 2016. Tosin paikka oli meidän naapurirakennuksessa. Mutta pöytä sieltä kannatti käydä varaamassa. Muutenkin ihan ulkoa opettelin nuo Cinque Terren tarinasi. Kiitos niistä! Luupostaus juttu vaikutti järkyttävältä, sitä en ole lukenut.

  • Reply Martina keskiviikko, 14 joulukuun, 2016 at 15:56

   Kiva kuulla että postaus Dau Cilasta oli tuttu ja että muistakin Cinque Terre -jutuista on ollut iloa. Milanon luukirkko on kieltämättä aika karmaiseva. Ymmärrän hyvin jos se jää lukematta. 🙂

  Leave a Reply