Suomen suurin matkablogiyhteisö

WordDive-arvonnan voittaja

WordDive-arvonnan voittaja on nyt selvillä ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Maarit! Onnittelut voittajalle! Olen lähettänyt Maaritille sähköpostilla ohjeet miten lunastaa 6 kuukauden opiskelulisenssi.

Jos arpaonni ei tällä kertaa suosinut, mutta haluat silti opiskella uutta kieltä tai kerrata vanhaa helposti omien aikataulujesi mukaan netissä, niin klikkaa itsesi tänne:

Kivoja opiskeluhetkiä ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Maarit sunnuntai, 17 huhtikuun, 2016 at 18:14

  Hei
  Kiitos vielä kerran tästä upeasta arvontavoitosta! Olen nyt jo opiskellut ensimmäisen osion italian kurssista ja saanut huipputodistuksenkin siitä! Tästä sain uutta kipinää kielen opiskeluun juuri oikeaan aikaan, kun muutoin innostus meinasi lopahtaa.
  Hyvää kevään jatkoa sinulle Martina!

  • Reply Martina maanantai, 18 huhtikuun, 2016 at 08:54

   Voi miten kiva kuulla että voitto meni oikeaan osoitteeseen. Eikö olekin ihan huippuohjelma? WordDivella on kiva opiskella ja se koukuttaa juuri sopivasti jatkamaan silloinkin kun motivaatio meinaa kadota. Kivoja opiskeluhetkiä ja hyvää kevään jatkoa sinullekin! 🙂

  Leave a Reply