Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lämpimiä pataruokia talveen

Pataruoat kuuluvat talveen. Me söimme lähes koko viime talven erilaisia lämmittäviä pataruokia, joita kokkasimme kerran viikossa suuremman satsin ja lämmitimme sitten iltaisin töiden ja salin jälkeen. Eipä voi paljon kätevämmäksi arkiruokailu mennä.

Keräsin tähän lämmittävät lempparini maailmalta. Kuusi ruokaa kuudesta eri maasta. Kaikki listan ruoat syntyvät yhdessä isossa kattilassa ja mukana on pataruokien lisäksi yksi keitto, yksi kastike ja yksi katkarapupannu. Yhteistä niille kaikille ovat myös mausteiset talveen sopivat maut. Testaa lemppariasi vaikka heti tänään ja seuraavaksi kiinnostavinta sitten seuraavana viikonloppuna. Jatka lista loppuun. Pärjäät näillä pääsiäiseen asti ja sitten voidaankin siirtyä jo keväisempiin ruokiin.


1. Pakistanilainen lihapata


2. Unkarilainen gulassi


3. Turkkilainen katkarapupannu


4. Intialainen chili-kookoskastike lihalle


5. Moskovan pata


6. Thaimaalainen mausteinen kookoskeitto

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply